Chciałam sobie obejrzeć "Dziewczyny z drużyny 4" ponieważ oglądałam "trójkę" była świetna według mnie...! Później oglądałam 1, 2.. już mi się tak nie podobały! Więc mam pytanie czy warto obejrzeć 4..? ;D
Według mnie tak !!!
Tylko wiesz to zależy jakie filmy lubisz , ale lepiej zapytaj kogoś kto ma jakieś porównanie bo ja oglądałam tylko 4 część .Wywarła na mnie pozytywne wrażenie , oczywiście było tam kilka scen które mi się nie spodobały . Ogólnie oceniłabym go chyba ... 8/10 ;D
4 podobała mi się najbardziej. Jeżeli lubisz takie filmy to z pewnością przypadnie Ci do gustu. Najmniej podobała mi się 2
wedlug mnie 4 nie jest warta nawet numeru 4 w nazwie, najgorsza z czesci, same przecukrowane sytuacje, wedlug mnie oceny czesci wygladaja tak:
czesc pierwsza - 8/10 (bo byla pierwsza i wniosla cos nowego
czesc druga - 7/10 trzymala fason ale jednak to nie to samo
czesc trzecia - 8,5/10 jak dla mnie najlepsza czesc
czesc czwarta - 6/10 glupie teksty, sztuczne aktorstwo, brak pomyslu na fabule
czesc piata - jeszcze nie obejrzalem, ocenie po
Z tego co oglądałam, a oglądałam wszystkie 4 części te filmy są w miarę dobre, jedne gorsze, inne lepsze. Czwarta część jest moim zdaniem najbardziej oklepana, ale układy taneczne są najlepsze, no może z wyjątkiem 3, bo ona ma najlepszy scenariusz, ale polecam.
Nie widziałam jedynki, ale trójka jak na razie góruje, aktorki świetnie się spisały, super układy. Czwórka to duży spadek, zawiodłam się na Ashley Benson, która w Pretty Little Liars gra dużo lepiej! Jedynie układ na końcu mi się podobał, na prawdę był super.
Moim zdaniem Najlepsza część to trójka lubię też część 1 i 4 chociaż zgadzam co do Ashley Benson że lepiej gra w PLL ,druga niezbyt mi przypadła do gustu a 5 na razie nie oglądałam :)