PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5333}
6,3 125 tys. ocen
6,3 10 1 124542
4,2 29 krytyków
E=mc²
powrót do forum filmu E=mc²

ja się pytam kto tu kur*a ocenia te filmy? Kto? 6,2? To chyba jakaś kpina. Jedna z najlepszych komedii!

pulp_filmweb

Według mnie film zasługuje na znacznie niższą ocenę. Może taką jaką ma Kac Wawa? Żałosna "gangsterska" komedyjka na najniższym poziomie. Takie jest moje zdanie.

Kratka151

Mi się go po prostu ciekawie oglądało. Był podobny do "Chłopaki nie płaczą". Takich filmów już nie robią. Ale szanuję twoją wypowiedź. Pozdrawiam :)

pulp_filmweb

Rozumiem, każdemu podoba się co innego. Ja po prostu nie przepadam za polskimi filmami, zwłaszcza komediami.

Kratka151

Ok. Wiem, że za nimi nie przepadasz, ale polecam ci obejrzeć film "Dług". Myślę, że po tym filmie chociaż trochę polubisz polską kinematografię. Pozdrawiam :)

P.S. A jak by ci się nudziło to również "Psy" albo serial "Glina". Filmy pana Wojciecha Smarzowskiego też są zajebiste. Te wszystkie ciekawostki, które ci podałem w tym komentarzu to nie są komedie, więc myślę, że będziesz zachwycona/ny. To tyle ode mnie.

pulp_filmweb

Dzięki, doceniam to. Może rzeczywiście spróbuje obejrzeć któreś z nich, może zmienię zdanie na temat polskich filmów:)

Kratka151

Ok :)

pulp_filmweb

Dokładnie - DZIŚ JUŻ TAKICH (polskich) FILMÓW NIE ROBIĄ.

ocenił(a) film na 6
pulp_filmweb

Ocena jest nieco za niska,ale też powyżej 7 też nie zasługuje.

ocenił(a) film na 7
RAC_79

Szkoda, że Polskie kino poszło w inną stronę, Chłopaki nie płaczą, poranek kojota, e=mc2 to komedie do których chętnie się wraca

ocenił(a) film na 6
born2july

Za to powstają inne dobre filmy np dramaty.

ocenił(a) film na 8
pulp_filmweb

Zgadzam się, ale w tej kwestii raczej nic się nie zmieni, niestety... jeśli już to na gorsze.

ocenił(a) film na 4
Immortal_Stasin

W porównaniu do dzisiejszych produkcji jest rzeczywiście lepszy, ale z innymi komediami gangsterskimi, gdzie ,,k**wy" się często sypią wg mnie nawet nie może się liczyć.