ja się pytam kto tu kur*a ocenia te filmy? Kto? 6,2? To chyba jakaś kpina. Jedna z najlepszych komedii!
Według mnie film zasługuje na znacznie niższą ocenę. Może taką jaką ma Kac Wawa? Żałosna "gangsterska" komedyjka na najniższym poziomie. Takie jest moje zdanie.
Mi się go po prostu ciekawie oglądało. Był podobny do "Chłopaki nie płaczą". Takich filmów już nie robią. Ale szanuję twoją wypowiedź. Pozdrawiam :)
Rozumiem, każdemu podoba się co innego. Ja po prostu nie przepadam za polskimi filmami, zwłaszcza komediami.
Ok. Wiem, że za nimi nie przepadasz, ale polecam ci obejrzeć film "Dług". Myślę, że po tym filmie chociaż trochę polubisz polską kinematografię. Pozdrawiam :)
P.S. A jak by ci się nudziło to również "Psy" albo serial "Glina". Filmy pana Wojciecha Smarzowskiego też są zajebiste. Te wszystkie ciekawostki, które ci podałem w tym komentarzu to nie są komedie, więc myślę, że będziesz zachwycona/ny. To tyle ode mnie.
Dzięki, doceniam to. Może rzeczywiście spróbuje obejrzeć któreś z nich, może zmienię zdanie na temat polskich filmów:)
Szkoda, że Polskie kino poszło w inną stronę, Chłopaki nie płaczą, poranek kojota, e=mc2 to komedie do których chętnie się wraca
Zgadzam się, ale w tej kwestii raczej nic się nie zmieni, niestety... jeśli już to na gorsze.