PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5333}
6,3 125 tys. ocen
6,3 10 1 124542
4,2 29 krytyków
E=mc²
powrót do forum filmu E=mc²

OSZUSTWO !

użytkownik usunięty

Chciałem wyrazić swoje niezadowolenie odnośnie oszustwa w grze promocyjnej polegającej na strzelaniu do Arnolda i Łapaniu Landryny. Po zaciętej walki najlepsze wyniki zbliżają się do poziomu 130 punktów. Nagle ktoś (Aram Simonian) pojawia się z wynikiem 198 !! punktów. Jedną sprawą jest to że grając intensywnie w grę wiem że nie jest to możliwe. Sprawa druga to to, że za około dwie minuty wynik zmienił się na 200 punktów nie "zrzucając" poprzednika na drugie miejsce. Ktoś po prostu przeprawił wynik ręcznie nie fatygując się żeby umieścić go jako pierwszy a drugi (198) przesunąć automatycznie o oczko niżej. No cóż, szkoda że nie może być uczciwie...

ocenił(a) film na 9

no bo sie zrzuca
Nic sie nie ma przesuwac... Prezentowany jest najlepszy wynik dla danej osoby. Proponuje troche wiecej luzu. Po drugie w tej grze da sie wyrobic 200 pt.

użytkownik usunięty
schell

nie-prawda
prezentowane są wszystkie wyniki. na początku było obecnych 7 moich wpisów z tym samym nickiem i tym samym mailem, więc chyba nie do końca jest to prawda, chyba że o czymś jeszcze nie wiem?

ocenił(a) film na 9

rano rzeczywiscie tak bylo
ale teraz juz nie jest chyba to widzisz...
A przed chwila znalazlem w grze dziure pozwalajaca na zdobycie ile sie chce punktow...

użytkownik usunięty

strzelanina
nie bardzo wiem o co chodzi z tym strzelaniem do landryny i łapaniem Arnolda, lub na odwrót, ale wydaje mi się, że detektyw RUTKOWSKI ma rację / i broń palną /... chociaż z drugiej strony nie zadzierałbym z Aramem Simorianem bo podejrzewam, ze nawet RUTKOWSKI PATROL musi uwazac na obywateli z tamtej częsci Azji... a może chłopaki strzelilibyśmy kielicha?... na zgodę / a potem dopiszemy sobie po 500 punktów/

użytkownik usunięty

żadne do cholery oszustwo
Na początek powiem ze nie znam sie na hakowaniu i uzyskalem te punkty grajac fer.
Jezeli ktos nie moze przekroczyc powiedzmy progu 130 pkt, to nie znaczy, ze tego sie nie da zrobic.... to nie znaczy ze ktos inny tego nie moze tego zrobic...zreszta jak widac ja przekroczylem 200 pkt.
Na chwile obecna tj godzina ok 23:00 7 sierpnia zajmuje tez druga pozycje z iloscia 132 pkt.. ktos moze sie zdziwic skad taka roznica punktow 132 - 201 ?!? Otoz stad, ze te 132 pkt zdobylem przechodzac tylko I runde tj strzelajac w barze...i nie mowcie mi ze nie mozna zdobyc tyle pkt - bo mozna.
W II rundzie moge zdobyc kolo 90 pkt co by w sumie dalo mi ok 220 pkt. ludzie uwazam ze to byloby chamstwo gdyby ktos bawil sie w hakera i wpisal sobie 500 pkt i zajal pierwsze miejsce na liscie ..pozniej ktos inny tez by sie skumal jak oszukiwac i wpisalby sobie 1000 pkt....gra stracilaby calkowicie swoj urok..i osobiscie nie popieram tego bo jestem wstanie pogodzic sie przegrana ale w uczciwej walce a nie dlatego ze ktos umie oszukiwac..

ocenił(a) film na 9

Dokladnie ...
Zgadzam sie. Wydaje mi sie ze rzeczywiscie ze 200 mozna ugrac...
Z tego co widze dziura zostala wczoraj zalatana - co nie oznacza ze sie nie da tego zhakowac, tylko ze ine jest to juz tak banalne - to jest flash - wystarczy odpowiednio zmodyfikowany flashplayer i z taka gra mozna zrobic wszystko.

użytkownik usunięty
schell

Punkty
a skad wynik ponad 280? czy jest jakas maksymalna liczba punktow do zdobycia?

użytkownik usunięty

punkty...
tak można jeszcze zdobyć punkty za pochodzenie społeczne - ja je zdobyłem

użytkownik usunięty

strzelanina w barze...
LUDZIE!!!!.... strzelanie w barze to jest gra fair? / a nie fer/ na jakim świecie żyjemy? To ja wolę hackerów co dopisują sobie 1000 pkt. a nie strzelaja po barach. Chyba że zdobyłes te punkty strzelając sobie kilka kolejek w barze - to moge pochwalic jako AA.