PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5333}
6,3 125 tys. ocen
6,3 10 1 124594
4,2 29 krytyków
E=mc²
powrót do forum filmu E=mc²

niektóre sceny były robione, jak zresztą sami wszyscy widzieliśmy, tylkp po to by wyeksponować napis HBO albo nazwe firmy która produkuje szkła kontaktowe
mało tego, aktorom wpycha się do ust dialogi- reklamy
można się porzygać!

sama historia nie zrobiła na mnie wrarzenia, chłopaki nie płaczą było znośniejsze

larsvontrier

Chłopie, zwracaj może baczniejszą uwagę na swoją ortografię, bo faktycznie można dostać apopleksji czytając coś takiego. Twoją opinię i "wrarzenia" jakie masz po obejrzeniu tego filmu pominę milczeniem.

kmaciag

milczenie odbieram jako zgodę

i przepraszam- nie wiedziałem że od dyslekcji można dostać apopleksji

larsvontrier

heh moze i masz dyslekcje ale jak zdazylem juz dosc dawno zauwazyc wsrod ludzi ktorzy czesto korzystaja z internetu dyslekcja jest coraz popularniejsza to chyba choroba XXI wieku bo kazdy co teraz pisze robi tyle bledow ma dyslekcje lub dysortografie a moim zdaniem duzo osob nie cierpi na zadne tego typu choroby tylko nie chce im sie przylozyc do poprawnej pisowni jak widze takie slowa jak "zkaz" zamiast skads albo "zkat" zamiast skad to poprostu wymiekam i nawet dalej nie czytam no chyba ze mam dobry humor i chce sie posmiac

adrianek25

mam nadzieję, że tak źle, to ze mną nie jest

a żeby nie razić obrońców języka polskiego, to dłurzsze teksty piszę w wordzie
ten sposób polecam wszystkim dysortografikom oraz tym którzy tylko się za nich podają