5,4 1,2 tys. ocen
5,4 10 1 1217
5,5 2 krytyków
Eden Log
powrót do forum filmu Eden Log

8/10

ocenił(a) film na 8

Mroczny, tajemniczy, klaustrofobiczny, klimatyczny i niedoceniany. Jesli to nie jest dobfy film science-fiction to ja sie nie znam.
Wedlug mnie jest to najlepszy film sf ostatnich lat, przynajmniej z tych ktore widziaelm.
Mimo ze nie jest to kasowa produkcja to sadze, ze bije na glowe szmiry pokroju 'Ludzkie dzieci'.
Polecam

ocenił(a) film na 7
luser_

Cóż, mogę tylko poprzeć. I pozdrowić prawdziwego fana s-f.

ocenił(a) film na 8
luser_

I ja również popieram. Mało filmów ma taki klimat jak Eden Log. Fabuła też bardzo dobra. Co prawda dość skomplikowana ale dla mnie to akurat zaleta (nie lubię jak autor podaje mi wszystko na tacy). Może i można się do kilku rzeczy przyczepić ale po co? W zalewie SF nastawionego głównie na efekty specjalne kiczu, miło zobaczyć taki film. Szkoda tylko, że ocena taka niska... 8/10.

FTW

także popre tą wypowiedz!malo jest takich filmów,ale tez i malo jest fanów takich filmów!Film ma to coś!a wiekszosc ludzi nie rozumie takich filmów piszac "kicz" , wszystko zalezy czego sie widz spodziewa przed filmem

ocenił(a) film na 8
luser_

Tak samo ocenilem. Nie lubie nudnych filmow, w ktorych sceny trwaja nie wiadomo jak dlugo, jednak w tym filmie dluzsze sceny (moim zdaniem) przysluzyly sie do budowy specyficznego, ciezkiego klimatu, ktory mi sie zdecydowanie spodobal.

Jak ktos ma czas usiasc na 2 godziny wieczorem i spokojnie obejrzec film - to moze byc strzal w dziesiatke.

Ja szczerze mowiac zaluje, ze taki...krotki...

ocenił(a) film na 8
luser_

Zgadzam się, że film jest świetny, ale przykład moim zdaniem nietrafiony.

ocenił(a) film na 7
luser_

no to ja też popieram..

ocenił(a) film na 6
luser_

dobra przekonaliście mnie...obejrzę i dopiszę wrażenia :]

ocenił(a) film na 6
luser_

ciężki i nie wszystko zrozumiałem...ale ujdzie 6/10 za pomysł i mroczność.