O ileż uboższe byłoby kino bez niego. Nie wiem czy wiecie, ale Johnny opowiadał kiedyś, że to Nick Cage namówił go na taką drogę życiową, bo uważał, że będzie z niego bardzo dobry aktor.
Depp często zaznacza, że w aktorstwie zawsze tkwi trochę prawdy o człowieku: "W każdej roli, którą grasz jest pewna cząstka ciebie samego. Musi być, inaczej to nie jest tylko grą. To kłamstwo."
Film, do którego Johnny ma największy sentyment to właśnie "Edward Nożycoręki".
Ja czytałam o tym. W swojej kolekcji mam szczegółówą biografię Depp'a ;) Wspaniale napisana książka.. bogata w treść, słowa Johnny'ego, opisy.. zdjęcia. Mama mi kupiła ;D
To tylko takie małe zboczenie :)
Johnny Depp jest świetny...:P
Ma duży talent aktorski...oglądałam już wiele filmów z nim w roli głównej i wszystkie bardzo mi się podobały...A do tego jego uroda;)
Widze ze macie tu mały fanklub xD. Btw Deep faktycznie zagral swietnie w "Edwardzie..." to jeden z niewielu filmow z nim jaki mi sie podoba...
Ahh ja tez uwielbiam Johnny'ego, On i Tom Hanks to zdecydowanie najlepsi aktorzy;]
A co do "Edwarda" to bardzo sie ciesze, ze i tak ten peirwszy dostal ta role, bo nie wyobrazam sobie w niej nikogo innego;] Johnny po porstu pokocahl ta postac;] I dzieki temu my takze;]
Mhm. To sie potwierdza! naprawde nie wyobrazam sobie niektórych filmów bez niego. Trudno wsadzic jakiegoś inego aktora zamiast niego np. do "Piratów". No pomyślcie sobie...Nikt nie mógłby zagrac Sparrowa genialniej! Albo Marzyciel...mmm...piękny film...no i? Niby kto miałby zagrac? Szacuneczek dla Johnnego:)
Edward Nożycoręki to jeden z najpiękniejszych filmów! Naprawdę prowadzi do łez.. ;)
:*
Pamiętam jak w dziećiństwie oglądałam ten film i bardzo mi sie spodobał. Do dzis bardzo lubie oglądać ten film tylko ze względu na Johnny'ego Deppa. gdyby nie on to ten film nie byłby juz tak dobry jak jest.
no faktycznie Johnny Depp gra swietnie,a wiecie moze czy film ten bedzie puszczony w tv?? ogladalam go lata temu, wiem ze byl idealny,i chciala bym go sobie obejrzec jeszcze raz :D
Z tego co pamiętam, ostatnio widziałąm ten film na TV4, więc może puszczą go niedługo. Edwarda ma jeszcze ALE KiNO!, tylko nie wiem kiedy go puszczą, ale mam przeczucie, ze niedługo:)
Ja pamiętam, że kiedyś na canal+ byl
Powinni na tvn'ie puscic, albo polsacie, żeby jak najwiecej ludzi obejrzalo:)
Też bym chciała żeby puścili Edwarda na tvn ale to (niestety :( ) nie my decydujemy co ma być wyświetlane na naszych ekranach. Pozdro wszyscy fani Johnny'ego :))