Edward Nożycoręki

Edward Scissorhands
1990
7,7 412 tys. ocen
7,7 10 1 412192
7,6 62 krytyków
Edward Nożycoręki
powrót do forum filmu Edward Nożycoręki

Ma ktoś może ten film?? Ja go wciąż bezskutecznie poszukuje. Fakt ma go moja koleżanka, ale ona się do mnie nie odzywa więc straciłam jakąkolwiek wiarę w uzyskanie tego filmu. Jak ktoś go ma, to proszę o kontakt :*

ocenił(a) film na 10
ola_szyszlo

hey
ja mam i tez bardoz dlugo go poszukiwalem tak jak ty .. ale w koncu znalazlem .. i jestem very Happy ..to moj ulubiony film =D ... wiec jesli chcesz to moge ci jakos pomoc jesli bedzie jakis sposob zebym ci go mogl pozyczyl :)

krzysiekjj

ja tez chce ja tez chceee!! (lol) a taks erio, to bym chciala :( baardzo baardzo :)

ocenił(a) film na 10
Donka

Tak...,Edward Nożycoręki,, prawdziwa perełka. Ja szukałam go z kilka lat, a znalazłam film w Saturnie... Jeden jedyny egzemplarz... Więc może i na Ciebie czeka tam niespodzianka?:)

miss_Bolt

co to jest saturn?? :P:P nie wiem :D:D z drzewa spadlam chyba :D

ocenił(a) film na 10
Donka

Witaj! Juz Ci mówię: Saturn to sklep w Arkadii, w którym po za sprzętem komputerowym są także filmy najróżniejsze. I oczywiście był ,,Edward,,. Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
miss_Bolt

ahia, dobrze wiedziec... ale jak juz zgarnales ten egzemplarz to nie mam szans, musze poszukac jeszcze gdzies :) nielognieta dona

ocenił(a) film na 10

Owszem mam ten egzemplarz. Ale zawsze można się dopytać. Gdy ja pojechałam po ,,Edwarda,, okazało się, ze juz ktoś go przede mną wykupił. Więc Vincent dopytał sie takiego pana, pracownika sklepu co z ,,Edwardem,,. Pan odpowiedział, ze NAPEWNO BEDĄ nowe dostawy. Więc Vincent się ucieszył i dowiadywał się. I pewnego pięknego zimowego dnia ,,Edward,, czekał na mnie na półeczce.:) Na Ciebie tez juz napewno czeka, zobaczysz. PS. nie jestem Nim, tylko Nią :) Pozdrawiam

miss_Bolt

ahaaaaaaaaaa... :D:D:D:D soooraa :D:D:D:D wybacz.. a edward.. kurcze, musze go gdzies wyszukac, pewnie jak bede szukac i szuuukac to pewnie gdzies tam znajde :D i Doña sie ucieszy :D pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
Donka

Nie ma za co.:) Vincent uwaza, że Dona napewno znajdzie swojego Edwarda:) Ale jeszcze pomyśle gdzie można go zdobyc. Napewno dam znać. Na Vincenta mozna liczyć:)

użytkownik usunięty
ola_szyszlo

Szczerze mowiąc to też długo poszukuje tego filmu.Moge go ogladac 10 razy i mi sie nie znudzi bo jest wyjatkowy:))

ocenił(a) film na 10

Racja! Edward jest wyjątkowy! Nie ma drugiego takiego :)

miss_Bolt

:0 pamietam jak go ogladalam po raz pierwszy, sie balam noo... serio :D wiecie, ile moglam miec wtedy lat...z 6 7? :D ale swietny jest buźki :***

ocenił(a) film na 10
Donka

Hehe, ciekawe. JA ,,Edwarda,, pamiętam od zawsze. Moze dlatego tak go kocham?:) Pozdrawiam

użytkownik usunięty
ola_szyszlo

MAM EDWARDA NOŻYCORĘKIEGO W DIVX , MOGE SIE WYMIENIC

MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!! MAM EDWARDA!!!!!!
NIE MOGĘ W TO UWIERZYĆ!!!!!!!!

Donka

Zazrdoszcze Ci -już tak dawno nie widziałam tego filmiku...:(((

Jaskolka

przed chwilką skonczylam ogladac i oczywiscie sie polakalam, boze ten film jest cudowny! :(( znowu mi sie chce plakac... pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
Jaskolka

jak ktos chce to rano moge zapodac linkiem do edwarda :) i tak zostawiam kompa na noc wiec edward sie uploaduje do rana
i jak ktos bedzie chcial to dam link (link jest czynny przez 7 dni albo 20 razy bedzie zdowonloadowany wiec hurry up :] )

exe

exe nie daloby sie jeszcze raz na ten serwer/adres czy vo to tam jest ;) edwarda wrzucic? ja juz wszedzie szukalam :((((((

ocenił(a) film na 8
ola_szyszlo

macie link :) milego ssania ;]

http://s21.yousendit.com/d.aspx?id=3CVXKGD8ACBKR0RCYU2W3229K8 [s21.yousendit.com/d.asp ...]

użytkownik usunięty
ola_szyszlo

Ja mam dobry sposób.Poszłam do wyporzyczalni i zapytałam się o Eda.Był, na szczęście, wię sobie go wyporzyczyłam. Następnie przy oddawaniu zapytałam czy nie mogli by odsprzedać mi Edwarda i ........
Odsprzedali mi za 5 zł.CCCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHUUUU UUUUUURRRRRRRRRRRAAAAAAAAAA!!! !!!!!!!!!!!Alę się cieszę!!! :-)

ocenił(a) film na 10

ejjjjjjj to nie fair!!! ja wudalam na Edzia 80 zeta!! Ale i tak nie żaluje :p ej no ludzie ja nie wiem w czym problem, bo Edi zawsze byl w pierwszym lepszym empiku...

Mufka_2

Może trochę nie na temat, ale jak wam się podoba mój signature?
url:
http://republika.pl/patatka2/eddie(2).jpg [republika.pl/patatka2/e ...]

ocenił(a) film na 10
wre

Ładne, bo w końcu na tym jest sam Edward :)

ocenił(a) film na 9
ola_szyszlo

wejdź na www.merlin.pl i tam sobie zamów edwarda na dvd. jest dostępny w ciągu jedego dnia.

milczacy

Ja bez problemu go dostałam na dvd =) ma sie znajomości :D