Edward Nożycoręki

Edward Scissorhands
1990
7,7 412 tys. ocen
7,7 10 1 412192
7,6 62 krytyków
Edward Nożycoręki
powrót do forum filmu Edward Nożycoręki

Pytanie...

ocenił(a) film na 10

mam pytanie... czy ktoś z was wie może kiedy będa powtarzać edwarda?? Bo niestety mi sie nie nagrał i jetem do tej pory wkurzona:/ a brdzo chciałam obejżeć.:( Z góry dzieki za informacje paptki^-^

ocenił(a) film na 7
awojd

nie wiem, może za siedem lat ? Ja tyle czekałam aż go znowu puścili w telewizji publicznej :D Ale może tym razem wcześniej puszczą. Wiem, że rok temu (pod koniec roku też ) "Edward..." leciał dosłownie dzień w dzień na Canal+ kilka dni z rzędu. Nie mam tego kanału to się mogłam obejść smakiem.

koa222

No od 2009 roku nie widziałem go w publicznej, tylko na Canal + co jakiś czas, więc coś w tym jest co mówicie ;/

użytkownik usunięty
awojd

na razie chyba nie zamierzają go powtarzać, a szkoda, może skorzystaj z którejś z wypożyczalni filmów o ile Edward tam będzie ;)

awojd

Ja też czekam z utęsknieniem na ten film. Ostatnio na TV4 leciał w Święta. Niestety nie obejrzałam :(

ocenił(a) film na 9
TODDka

Jestem gotów pomóc!Poprosze tylko o kontakt meilowy!

ocenił(a) film na 10
awojd

Ja kupiłem na allegro za parę zetów :)

awojd

Pewnie puszczą ten film za kilka lat. Bo telewizja prawie zawsze puszcza jakieś szmiry co roku. Beznadziejne filmy puszcza na okrągło a te cudowne to raz na jakiś czas. Żal.pl

femles_CS

Ja oglądałam na TV4 ale nie nagrałam i teraz się pytam dlaczego DLACZEGO??!!
Szczerze powiedziawszy nie wiem co robic,a film muszę miec.Jest genialny.Jeden z lepszych filmów Burtona jaki oglądałam ;)

ocenił(a) film na 9
awojd

jestem gotów pomóc prosze okontakt meilowy

Beltrami

jeśli mi takze mógłbys pomóc:

dola13@vp.pl

z góry dziękuje :)