Widzę, że zdania są podzielone. Czy warto spędzic te 105 minut przed telewizorem ?
bardzo warto ja to bym nawet 100 złotych dał żeby tylko był w mojej wypożyczalni i znów mógł go oglądnąć
tylko gdzie to kupić bo nigdy nigdzie go nie widziałem ale i tak przed chwilą skonczył mi się ściągać więc już go mogę oglądać kiedy będę chciał
W empiku lub w saturnie. lub można i tak jak ty. Ja kupiłam ze 3 lata temu
w empiku miało być z polskimi napisami i były tylko angielskie. jak będę mogla to kupie i z polskimi napisami w powiem gdzie kupiłam. :)))
Warto wydać nawet 50 pln, żeby to obejrzeć, to prawdziwy majstersztyk! Wszystko bym dała, by mieć to na DVD
Oczywiście, że warto:
po pierwsze: to film Tima Burtona.
po drugie: główną rolę gra Johnny Depp.
po drugie: nie jest to typowy dramat, bo są tam "przebłyski" komedii.
po czwarte: nie nudzi widza, (osobiście oglądam Edwarda przynajmniej raz w tygodniu-wybrane fragmenty i za każdym razem, kiedy Edward mówi Kim, że nie może jej przytulić mam świeczki w oczach ;p-i proszę się nie śmiać!)
i po piąte: to film Tima Burtona!!
Tak po pierwsze i po każde to film Burtona i Deppa a to naprawdę za każdym razem wychodzi zjawiskowo. :)))))))
Super, zachodze dzisiaj to wypożyczalni i pytam czy jest film, a tak nie ma ;//
Naprawdę warto, niesamowity film, jak nie ma w wypożyczani to możesz kupić ten film na allegro.
Albo ostatecznie ściągnąć . :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))
Dziękuje, mam nadzieje że po takich dobrych słowach o filmie sie nie zawiode ;)
Wie ktoś może, czy można z internetu skombinowac polskie napisy do tego filmu ?
Warto było oglądnąc ;DD A o filmie napisałem w temacie pod ;) [[ przyjąłem propozycje xdd ]]