Edward Nożycoręki

Edward Scissorhands
1990
7,7 412 tys. ocen
7,7 10 1 412192
7,6 62 krytyków
Edward Nożycoręki
powrót do forum filmu Edward Nożycoręki

Piekny, nastrojowy film!Polecam z czystym sercem jeden z lepszych jaki wyszedl spod reki duetu Burton/Depp. Ciesze sie ze postanowili go puscic.Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
Caroline_6

HAHAHAH a znasz jakikolwiek jeszcze "spod reki duetu Burton/Depp" ze sie wypowiadasz w tak inteligentny sposób, byc moze chcesz zaimponować komuś? hahahahahah

ocenił(a) film na 9
kamilakamila

eeee no wiesz jest całkiem sporo filmów burton/depp..chociażby"jeździec bez głowy","charli i fabryka czekolady", "gnijąca panna młoda"itd...

ocenił(a) film na 10
kamilakamila

Wiesz Dayah zanim nastepnym razem cos skomentujesz to chociaz sprawdz co mowisz...wydaje mi sie ze slowa "HAHAHAH a znasz jakikolwiek jeszcze "spod reki duetu Burton/Depp" ze sie wypowiadasz w tak inteligentny sposób, byc moze chcesz zaimponować komuś?" sa lekka kompromitacja na stronie poswieconej tematyce filmowej...ale prosze: "Edward Nożycoręki", "Ed Wood", "Gnijaca Panna Młoda", "Jezdziec bez głowy", "Charlie i fabryka Czekolady", "Sweeney Todd". No i widzisz Ty tez sie tu wykazalas...ignorancja.

kamilakamila

Ty lala (Dayah) masz szczescie, ze dopiero weszlam i zobaczylam co tutaj sie wypisuje pod moim adresem z Twojej strony! Mowie, ze masz szczescie bo widze, ze juz kilku mowcow wyjasnilo Ci o co tu lata i zaoszczedzilo mi tak wielkiego trudu tlumaczenia Ci wszystkiego, za co jestem zreszta im bardzo wdzieczna i oczywiscie za wstawiennictwo za mnie DZIEKUJE WAM:)!!!Tak sobie weszlam na fora na ktorych tak wypisujesz sie na temat Johnnego Deppa (tak w ogole zalatuje mi to obsesją) i az dziw mnie bierze, ze bedac jego tak ogromną fanką, nie wiesz o jego ścisłej i długoletniej współpracy z Burtonem!!!!!!!!Juz ktos wymienił filmy nad którym razem pracowali i które wyszły "spod ręki ich duetu"!Wiec z łaski swojej przeczytaj to sobie jeszcze raz, zeby Ci sie utrfalilo w mozgu i bedzie stanowilo przestroge, kiedy znow bedziesz chciala kogos obrazic i zabłyszczec, niestety całkowicie nieudolnie jak zreszta Ci juz ktos to tutaj uzmysłowił!!!!! A co idzie o Twoje końcowe słówka "być moze chcesz komus zaimponowac" to moja prosta i błyskotliwa odpowiedz brzmi NIE MA TAKIEJ POTRZEBY. Są bowiem inteligentni ludzie, ktorzy wiedza co i jak powiedziec.

Caroline_6

Zgadzam się z tobą Caroline, a to "duetu burton/depp" to trzeba trochę przenośnie odebrać, Dayah :) Nie bądź sztyny/a :)

Nie wiem czy najlepszy bo wszystkich nie obejrzałam, choć zamierzam, ale jak na razie to się zgadzam.

Strasznie, strasznie smutny... Szkoda że Burton nie zrobił "Marzyciela" bo jest świetny :)

ocenił(a) film na 10
Nieaktywny_2

Dayah, czy ty wogóle wiesdz co piszesz?
Weź no się najpierw zastanów a nie.... jeszcze z taka ironia i co ci z tego przyszło??? Wyszłaś na kompletną idiotkę!!!! :) HAHAHA
Caroline masz całkowita rację :) Ten film jest cudowny i wogole supwer, aż brak mi słow..,. Przyznam, że pierwszy jaki oglądałm z Johnnym Deppem:)
Zagrał fenomenalnie, a zresztą on cały taki jest:):):):)
Marzyciela jeszcze nie oglądałam <wiem wstyd się przyznać> ale naprade:(:(
No to chyba na tyle
Buziaki maleńka :*:*:*
pozdrawiam
***Justine***