ten film jest wspanialy! cholera, wzruszylam sie nawet... postac edwarda jest niezwykla. mysle, ze mozna sie od niego nauczyc paru interesujacych rzeczy... poważnie... warto obejżeć.
Zgadzam sie uwazam ze ten film jest naprawde cudowy, wzruszajacy, mało jest teraz takich filmów. Sam Edward bardzo mnie wzruszył. Było mi zal tego ze nie dosc ze nie ma rak to jeszcze wszyscy traktuja go jak zjawisko do ogladania, ze nie moze znalezc bratniej duszy a kiedy zakochuje sie w Kim to i tak z nia nie jest.... Uwielbiam ten film!!!
ale wy sie macie fajnie... ogladalyscie ten film..szczerze mowiac zazdroszcze wam.. tez bym go chciala obejrzec..zwlaszcza kiedy jest tak wspanialy, jak opisujecie...ale z drugiej strony to jest lepiej dla mnie, ze nie ogladalam tego filmu.. nie bede pisac dlaczego, bo kogo to obchodzi..??
ale wy sie macie fajnie... ogladalyscie ten film..szczerze mowiac zazdroszcze wam.. tez bym go chciala obejrzec..zwlaszcza kiedy jest tak wspanialy, jak opisujecie...ale z drugiej strony to jest lepiej dla mnie, ze nie ogladalam tego filmu.. nie bede pisac dlaczego, bo kogo to obchodzi..??