zżygałem się 10 razy podczas emisji a reklamy w trakcie filmu podobały mi się 10 razy bardziej niż ten bełkot.
Szkoda mi ciebie na prawde, nie dlatego, że się "zżygałeś". Ale dlatego,
że jesteś strasznie prosty i nie masz za grosz wyobraźni, wszystko
traktujesz dosłownie. Widać, że taki film jednak trzeba umieć oglądać,
potem ludzie, krytykują dzieło, które w ogóle nie znają. A szkoda, bo
większość ciekawszych filmów ma sens ukryty i pewnie również "żygałbyś"
na nie.
Poza tym nie umiesz nawet napisać słowa zrzygałem poprawnie.
Rzeczywiście, ale to chyba ty pobiłeś rekord - jedna z najbardziej niekonstruktywnych, prostych, nieuargumentowanych krytyk, jaką czytałam.
Do oglądania tego filmu z zachwytem, potrzebny jest pewien rodzaj wrażliwości, niestety zanikający w obecnym świecie. Bardzo mnie to martwi. Ty jesteś właśnie takim świetnym przykładem zaniku wrażliwości na piękno, subtelność i magię, co martwi mnie jeszcze bardziej. Nie mniej jednak chętnie przedyskutowałam Twoje spojrzenie na film, gdybyś spróbował wyrazić się bardziej precyzyjnie i poprzeć swoją krytykę konkretnymi argumentami.
Fajnie, ale kogo to obchodzi? Mi też się zdarzyło, na przykład po nalewce leśnej, procent czterdzieści. Ciekawe, nie?
Jestem oczywiście za `Edwardem`, ale uważam, że pisanie `jak ci się nie podobało, to jesteś głupi` jest co najmniej zabawne, bo przecież nie znamy chłopaka, nie możemy oceniać, a na pewno nie po zawartości ulubionych, jak to się powszechnie praktykuje.
Dobra, też tak robię, ale nie ogłaszam tego potem na forum xd
btw, popełniłeś błąd w pierwszym wyrazie. Piszemy `zrzygałem`. Firefox ci nie poprawia, czy korzystasz z niebieskiego E w kółeczku?
zresztą, on i tak nie odpisze
no cóż. twoja wypowiedź jest wysokim wyznacznikiem braku kultury w twoim przypadku. cóż. i takich ludzi potrzeba na tym świecie.
ten film to jeden z najlepszych z Deppem. ponadto jest to film który nie wszystkim się podoba, bo ma sój specyficzny charakter.
No widzisz, to teraz ja pobije twój rekord...
...rzygałam się 20 razy kiedy przeczytałam ten temat, rzygałam się 30 razy kiedy weszłam na twój profil i rzygałabym się 100 razy jeżeli weszłabym na twoją nk...
Na takie tego typu filmy trzeba się odpowiednio nastawić tzn. niektórzy oglądając spodziewają się tylko jakiejś ciekawszej akcji albo coś w tym stylu; najlepiej przed obejrzeniem filmu zapoznawaj się z jego treścią i przede wszystkim gatunkiem
zgadzam się z przedmówcą. to jest taki specyficzny typ filmu ze nie wszystkim się spodoba. to można zrozumieć. ale twojego tematu który założyles zrozumieć nie potrafię, to się nazywa brak kultury i odpowiedniego języka w gębie. jeśli nie potrafisz się normalnie wypowiadać to w ogóle nie pisz.