Mam ten sam dylemat, ale zdecydowałem się na Edwarda, bo filmów w stylu 'Auta' widziałem sporo. ;)
ja natomiast oglądałem Auta a Edwarda nagrałem i obejrzę bez reklam ;]
Przyznajcie, że sprytne hehehe
Swoją drogą AUTA jak wszystko co wyszło od PIXARA są po prostu G E N I A L N E ! ! !
obejrzałem Edwarda, naprawde świetny film. :) niestety i tym razem polsat tym razem sobie nie darował, reklamy były chyba co 20 minut. a na dodatek krótkie, przychodze a tu już film trwa! i to 3 razy tak :P
a co do Aut to też polecam. obejrzałem końcówke ale jutro na pewno obejrze cały. anyway, wszystkie filmy spod ręki Pixara i Disneya są świetne.
jak dla mnie są ociupinkę zbyt komercyjne. Ale nie aż tak banalne jakbym się mogła spodziewać. :)
A co do "Edwarda..." - po tym filmie do końca przekonałam się, ze Dżony może zagrać wszystko, wszystkich i żadna z ról nie jest do siebie podobna! Jest G-E-N-I-A-L-N-Y!
ja auta już widziałam więc ogladałam edwarda. Teraz oglądam piratów z karaibów. Co za kontras międz sparrowem i edwardem! Deep jest najlepszy, potrafi zagrać każdą postać.
ja musze teraz obejrzec na youtube, bo kiedy rano lecialo w tv, rodzina postawila na jakas smutna komedie. nie chcialam ogladac wysluchujac komentarzy `boze co za gowno przelacz na jedynke`
ciagle jestem obrazona
moze ktos by wrzucil na rapida jak ma...?
http://ajo.pl/dubbing-lektor-dubbing-lector/237929-rs-edward-no-ycoreki-edward-s cissorhands-1990-a.html