Edward Nożycoręki

Edward Scissorhands
1990
7,7 412 tys. ocen
7,7 10 1 412196
7,6 62 krytyków
Edward Nożycoręki
powrót do forum filmu Edward Nożycoręki

nie wiem czy oglądać edwarda czy auta, jak na złość o tej samej porze

ocenił(a) film na 9
rpd0

Mam ten sam dylemat, ale zdecydowałem się na Edwarda, bo filmów w stylu 'Auta' widziałem sporo. ;)

rpd0

wiadomo ze edwarda:)))

ale trzeba przyznac ze wiele filmow o jednej porze:((

ocenił(a) film na 10
linds20

W piątek macie powtórkę Aut o 8:50 pozdro

ocenił(a) film na 9
dopi

Wielkie dzięki. :)
Czyli nic straconego. :D

rpd0

Ja obejrzałem Edwarda (po raz pierwszy zresztą) i nie żałuję. Świetny, wzruszający film!

rpd0

ja wybrałem edwarda i jestem zadowolony... piekny film

użytkownik usunięty
Shadow_Puppet

Jeśli chodzi o "Auta" to jutro budzik na 8:50 i oglądamy! Naprawdę super film.

ja natomiast oglądałem Auta a Edwarda nagrałem i obejrzę bez reklam ;]
Przyznajcie, że sprytne hehehe

Swoją drogą AUTA jak wszystko co wyszło od PIXARA są po prostu G E N I A L N E ! ! !

fifa114

ja mam auta na dvd...
a rano do koscioła

fifa114

obejrzałem Edwarda, naprawde świetny film. :) niestety i tym razem polsat tym razem sobie nie darował, reklamy były chyba co 20 minut. a na dodatek krótkie, przychodze a tu już film trwa! i to 3 razy tak :P

a co do Aut to też polecam. obejrzałem końcówke ale jutro na pewno obejrze cały. anyway, wszystkie filmy spod ręki Pixara i Disneya są świetne.

ocenił(a) film na 8
rpd0

jak dla mnie są ociupinkę zbyt komercyjne. Ale nie aż tak banalne jakbym się mogła spodziewać. :)

A co do "Edwarda..." - po tym filmie do końca przekonałam się, ze Dżony może zagrać wszystko, wszystkich i żadna z ról nie jest do siebie podobna! Jest G-E-N-I-A-L-N-Y!

ocenił(a) film na 10
dancewithangel

ja auta już widziałam więc ogladałam edwarda. Teraz oglądam piratów z karaibów. Co za kontras międz sparrowem i edwardem! Deep jest najlepszy, potrafi zagrać każdą postać.

użytkownik usunięty
asteblack07

A mnie sie zawsze wydawao ze to Depp gral w tych filmach... o.O

ocenił(a) film na 9
rpd0

ja musze teraz obejrzec na youtube, bo kiedy rano lecialo w tv, rodzina postawila na jakas smutna komedie. nie chcialam ogladac wysluchujac komentarzy `boze co za gowno przelacz na jedynke`
ciagle jestem obrazona
moze ktos by wrzucil na rapida jak ma...?

użytkownik usunięty
fadab

http://ajo.pl/dubbing-lektor-dubbing-lector/237929-rs-edward-no-ycoreki-edward-s cissorhands-1990-a.html

ocenił(a) film na 10

Jak większość obejrzałam Edwarda^^ piękny film...
Reszta mojej rodziny była innego zdania i uznała go za tandetę... no ale cóż ;p dla mnie to dzieło sztuki^^