Edward Nożycoręki

Edward Scissorhands
1990
7,7 412 tys. ocen
7,7 10 1 412192
7,6 62 krytyków
Edward Nożycoręki
powrót do forum filmu Edward Nożycoręki

najpiękniejszy:)

użytkownik usunięty

Film ten jest jednym z najpiękniejszych filmów na Ziemi. Johnny Depp zagrał Edwarda bajerancko!!! Nawet się wzruszyłam...czekam na następne takie filmy będące odskocznią od szarej agresywnej rzeczywistości. Aż przyjemnie się to ogląda. Akcja wciąga mnie całkowicie. Czekam z utęsknieniem na powtórki w tv:>>.

ocenił(a) film na 10

:-)
zgadzam sie z kazdym Twoim slowem ! film extra i tez czekam na niego w tv bo juz dawno nie bylo !

ocenił(a) film na 10
Martynka

Heh...
Pocieszcie się, teraz będzie praktycznie non stop leciał na Canal+ :D

ocenił(a) film na 10
Raptorka

HAHA
ale pocieszenie ....:P:P.....taka szkoda ze go musieli zakodowac :(... bylem taki zdesperowany, że nawet tak go próbowałem oglądać Heh....ale raczej nic z tego :P:P:P

ocenił(a) film na 10
krzysiekjj

Pocieszenie jak pocieszenie, przecież zawsze można się zwalić na chatę qumplowi, który ma dekoder Cyfry + :)

ocenił(a) film na 10

a może ty mas ????.......................................................

ocenił(a) film na 10
krzysiekjj

Owszem mam :) To co, kiedy do mnie wpadasz? ;) ;) ;)

ocenił(a) film na 10
Raptorka

jak najszybiciej ... :D...!! ...hhe ale ostrzegam ogladanie ze mna filmow może być aż nad to ciekawe i niebezpieczne hah :))) zartujee of course ...aha przejrzalem sobie twoja liste filmow ...widze ze lubisz podobne filmy jak ja ..!! Git !!

ocenił(a) film na 10
krzysiekjj

A to zapraszam :)

Heh... cóż, to chyba ja też muszę najpierw lojalnie przestrzec, że samo siedzenie ze mną przed telewizorem (czy w kinie :P) powoduje skutki wysoce niebezpieczne... jak na przykład wybuchy niekontrolowanego śmiechu... :P i ja nie żartuję! :)

Czyli po prostu przybywasz na własne życzenie :)

ocenił(a) film na 9
Raptorka

Kogo interesuje "Edward Nożycoręki" ?? :):). Ja też uwielbiam ten film i na szczęście mam go na CD :), film jest boski, dzieło T. Burtona :)

QQryK

"Edward" jest niezły, ale z Deppowych filmów najbardziej lubię "Jeźdźca bez głowy" i "Co gryzie Gilberta Grape'a".

ocenił(a) film na 10
krikra

Moimi ukochanymi filmami z Johnny'm są: "Edward Nożycoręki" właśnie, "Z piekła rodem" i "Piraci z Karaibów". Bardzo przyjemnie oglądało mi się także "Cry-Baby" :)

Jedyny film, który mi się średnio podobał to "Dziewiąte Wrota". Średnio oczywiście w porówaniu z innymi produkcjami, w których występuje pan Depp :)

A Edwarda mam na vhs-ie :D I jakoś kaseta jest w coraz gorszym stanie, nie wiem dlaczego :P (może to od tego ciągłego oglądania?)

ocenił(a) film na 10
Raptorka

A mnie się właśnie " Dziewiąte wrota " bardzo podobały i Depp naprawdę świetnie zagrał (zresztą jak niemal zawsze). A "Edwarda.." to oglądałam pierwszy raz jak miałam jakieś 14 lat. I nadal jest jednym z moich ulubionych filmów.