Edward Nożycoręki

Edward Scissorhands
1990
7,7 412 tys. ocen
7,7 10 1 412192
7,6 62 krytyków
Edward Nożycoręki
powrót do forum filmu Edward Nożycoręki

wziął się chyba z tąd że głuwny bochater miał norzyczki zamiat palców. nie jestem pewien do końca ale chyba miał problemy z masturbacją

MysterMister

"głuwny" "masturbacja" ?
Dziecko idź najpierw na lekcje polskiego, (chyba że musisz jeszcze parę lat poczekać bo jesteś w przedszkolu) zanim zaczniesz pisać słowa o których nie masz pojęcia.

ocenił(a) film na 10
Lone_star

Chłopczyku, kup sobie słownik ortograficzny

ocenił(a) film na 9
Lone_star

a ty pewnie tylko dlatego błędów ortograficznych nie zrobiłeś bo na filmwebie są podkreślane i przed wysłaniem główkowałeś "jak to powinno do cholery być??"

ocenił(a) film na 10
MysterMister

No biedaczek mógł sobie uciachać... A tak naprawde to jesteś biedny =]

ocenił(a) film na 10
Yoda_4

A mi się wydaje, że Wy dajecie się sprowokować.
Zamiast takiego olać to mu ublizacie, a on ma radoche. I po co Wam to?:P

ocenił(a) film na 9
Yoda_4

ty widać bogaty bo stać cie na miecz świetlny. widze w awatarze twoje zdjęcie i w ręku trzymasz tą zabawke.

ocenił(a) film na 7
MysterMister

właśnie o tym jest ten film - miał problemy z masturbacją i dlatego szukał sobie dziewczyny! polowa filmow jest o tym

ocenił(a) film na 10
monisiu

powala mnie Wasza błyskotliwość :D :D

<za krótki> <za krótki>

ocenił(a) film na 9
monisiu

a więc tematyka filmu była bardzo oryginalna.
a jeżeli patrzeć na to pod kątem szukania dziewczyny to znakomicie by to wszystko pasowało do układanki. mógł zaspokajać swoje podstawowe potrzeby. ale rączkami to mógł jej co najwyżej przystrzyc futerko..

ocenił(a) film na 7
MysterMister

właśnie przez te rączki prowadził tak interesujacą grę wstepna! - o tym jest rownież połowa filmów - facet z kompleksem, ułomnością jakąs musi udowodnić ze jest lepszy, madrzejszy, bardziej błyskotliwy od w 100% sprawnego samca i potem oczywiście wygrywa!

MysterMister

Jak niby się masturbować? Po co? On jest androidem, i prawdopodobnie w tych miejscach, gdzie ma ubranie jest po prostu zakryty mechanizm.