Czy on rzeczywiście jest taki debilny?
Poza tym uważam, że film jest swietny - pierwszy raz widziałem film w takiej konwencji (poza bajkami dla dzieci)
Tak, rzeczywiście, od lat czekałem aż Damon dostanie po nosie od jakiegoś prześmiewczego reżysera.
Parker i Stone w zasadzie kumplują się z Damonem. W filmie zrobili z niego debila, bo lalka którą wykonano wyglądała zbyt kretyńsko:P
Podobnie jest z Georgem Clooneyem, który pomógł im wypromować South Park. Wystąpił również gościnnie w serialu, a także w filmie kinowym.
Matt Damon. Od czasu, gdy zobaczyłem "Team America", na widok tego aktora śmieję się. On już chyba na zawsze pozostanie dla mnie gościem potrafiącym powiedzieć jedynie swoje nazwisko.
Matt Damon!:)
W wersji dvd 1 sezonu miasteczka southpark byly krotkie intra z mattem i treyem. byly one typowo glupie i mialy malo zwiazku z rzeczywistoscia, lecz byl tam kawalek ktory brzmial dosyc przekonywujaco, a mianowicie odpowiedz na pytanie czy nienawidza aktorow z ktorych sie smieja. a odpowiedz byla typu nie. chyba jesli chodzi o barbare streissand. to samo bylo kiedys na ich stronie w dziale faq.