Wy chyba żartujecie co?? to ma być dobry horror?? mało jest filmów na których sie
przestraszyłem ale to?? SS duchy..Nie da sie zabic.... gorszego gówna to ja nie widziałem
tyle na ten temat...
AMEN. Ja również nie rozumiem czym Ci ludzie się podniecają. Jak napisałem że ten film to gówno, to od razu na mnie 10 osób naskoczyło. Aha, obejrzyj sobie dwójkę, jest jeszcze gorsza.
Tzn ja go przełknąłem bo jestem fanem różnej maści "złych" filmów ale wtedy gdy wiem że celem było zrobienie złego filmu, a gdy miał być dobry a wyszedł zły to wtedy się unoszę. Jak chcesz dystans i humor w jednym to stare klasyki tromy sobie pooglądaj typu toksyczny mściciel ( z resztą bardzo dobry ) albo serfujący naziści muszą zginąć ( o wiele gorszy ale klimat fajny :) )
To Ty na poważnie podszedłeś do filmu o SS manach z innego wymiaru? ;-)
Nie jestem przekonany do filmów z założenia głupich i złych, ponieważ mimo wszystko liczy się klimat i styl wtedy można przymrużyć oko na kuriozalny scenariusz. Te filmy które wymieniłeś ogląda się jak tanie wygłupy.
To miał być w miarę poważny horror. Ale co to znaczy poważny skoro każdy horror jest niepoważny w pewnym sensie. Ale wiało od niego powagą a wyszło bezsensu. A te filmy które wymieniłem może i z premedytacją są głupie ale czasem lepiej się to ogląda niż może się wydawać. Ale jak tu kolega napisał są różne gusta i skoro jara cię temat drugiej wojny to może i to przełknąłeś jakoś. Poza tym Toksyczny mściciel to dobry i kultowy film i nie jeden ci to powie czego próżno usłyszeć o Projekcie SS. A jeśli już mówimy o zdecydowanie głupich i śmiesznych z założenia filmach o drugiej wojnie to obejrzyj Iron Sky o nazistach z marsa. Ja przy paru scenach to naprawdę świetnie się bawiłem :) Pozdro
ja mam oglądać dwójke?? żebym stracił 1.30h swojego cennego czasu?? jedynke widziałem więcej nie potrzebuje bo wiem że kolejna strata czasu
Są gusta i guściki. Mnie akurat tego typy klimaty pasują , komuś innemu nie bo akurat woli co innego.
Pozostaję tylko życzyć mu szybkiego znalezienia czegoś w jego stylu- Powodzenia!
"Przełknąłeś" zmierzch, a masz problem z Outpost?? Dziwne. No ale kwestia gustu.
a co ma zmierzch do Outpost?? to dwie różne kategorie filmowe.....Zmierzch w swojej kategorii to Guru a to Najgorsze gówno pod słońcem koniec Amen
W swojej kategorii? Masz rację nawet w najgorszej popłuczynie można dopatrzeć się diamentu. Ja lubię Outpost ty Zmierzch i niech tak pozostanie. Też koniec i też amen.
Ten film jest głownie "przeznaczony" dla osób które interesują się II WŚ oraz dla tych która interesuje historia III Rzeszy Niemieckiej, może to nie jest film jakiś fabularny czy dokument ;-) Ale dla mnie był naprawdę spoko gdyż takie klimaty "po wojenne" mnie interesują. Ci co chcą obejrzeć dobry horror, to polecam "Carver" lub "Oko". Pozdrawiam serdecznie!