5,2 3,0 tys. ocen
5,2 10 1 2954
4,0 2 krytyków
Emergo
powrót do forum filmu Emergo

Horror?

ocenił(a) film na 4

Film był momentami tak wciągający, że zajmowałem się podziwianiem pnącza oplatającego balustradę mojego tarasu.. Akcji tyle, co w odcinku Mody na sukces. Schemat, schemat, i raz jeszcze schemat. Dałem 4, ponieważ jednak był to w miarę poprawnie zrealizowany schemat.. Nooo i usta Caitlin ;) W każdym razie Horror to nie był. Jeśli znacie film, który mnie wystraszy, poproszę o podpowiedź poniżej :)

ocenił(a) film na 5
LukaszP1982

ja dałem 5/10 bo mokumentary a uwielbiam te konwencję, niemniej masz rację - zbyt szybko zarzucają widza niesamowitościami. w rezultacie napiecie zamiast rosnąc, opada im dalej w las.
irytowała mnie ta hiperaparatura ekipy badawczej, denerwowała tez przewidywalność i jakoś tak od razu wiedziałem kto jest sprawcą tych wydarzeń...a ostatnie ujecie - czekałem... z której strony kadru wyskoczy to coś.. i w sumie mnie zaskoczyli :D

ocenił(a) film na 7
cronin35

Takie filmy nie mogą być nie prewidywalne ;) Zresztą tematyka jest tak często wykorzystywana, że Twórcy mają bardoz ciężki orzech do zgryzienia. Według mnie klimat był utrzymany dobrze, ale scenarzysca często gubił się w swoich pomysłach, tak jakby nie wiedział do końca co chce osiągnąć. A zakończenie powinno być wcześniej bo tym co pokazali według mnie z......li cały film.

LukaszP1982

Zobacz sobie Grave Encounters o ile jeszcze nie widziałeś ;)