PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657207}

Epicentrum

Into the Storm
2014
5,9 30 tys. ocen
5,9 10 1 29648
4,3 7 krytyków
Epicentrum
powrót do forum filmu Epicentrum

Fani 'TWISTERA' nie powinni byc zawiedzeni. W tym filmie mamy wszystko to co sprawi ze
na seansie nie bedziemy sie nudzili... Gra aktorska na przyzwoitym poziomie a efekty
specjalne wgniataja w fotel... Bardzo zaluje ze ten film nie udalo sie zrobic w technice 3D bo
naprawde efekt by byl piorunujacy... PS.NA KONIEC MAM COS DLA SCEPTYKOW I
NIEDOWIARKOW KTORZY UWARZAJA TEN FILM ZA WIELKA BAJKE... Chcialem wam
napisac ze historia ukazana w tym filmie nawiazywala do wielkich tornad w JOPLIN i DALLAS
kilka lat temu. Scena z latajacymi tirami i naczepami miala dokladnie te samo miejsce w
DALLAS co jest udokumentowane i zamieszczone na YOUTUBE. FILM JAK NAJBARDZIEJ
POLECAM I NIE ZAPOMNIJMY O TYM ZE U NAS TEZ BYWALY OGROMNE TORNADA O
CZYM SWIADCZY ROK 2008 I SPUSTOSZENIE W 6 MIASTACH W POLSCE KTORE
WYWOLALY... W CIAGU POLTORA DNIA TORNAD STRATY W TYCH MIASTACH
OSZACOWANO NA 50 MILIONOW ZLOTYCH( 770 BUDYNKOW ZNISZCZONYCH,
MNOSTWO AUT I WIELE ZNISZCZEN NA AUTOSTRADZIE A4 GDZIE FRUWAJACY TIR
TEZ BYL)...

ocenił(a) film na 6
punisher822_filmweb

Z tym "świetnym kinem" to bym nie przesadzał. Film w sumie wtórny i bardzo schematyczny. Ale na wieczór, z którym nie wiadomo co zrobić, nadaje się świetnie jako niezobowiązująca rozrywka... :-)

ocenił(a) film na 9
zimeke

PANIE KOLEGO... Napisalem bardzo trafnie 'SWIETNE KINO KATASTROFICZNE' bo tylko ten film i TWISTER sa obecnie najlepsze jesli chodzi o filmy o trabach powietrznych. Wymien mi w takim razie oprocz tego filmu i TWISTERA rownie dobre i efektowne filmy o trabach... ktore byly w kinach... Owszem bywaly filmy o tej tematyce ale glownie na rynek VHS a potem DVD...

ocenił(a) film na 6
punisher822_filmweb

O trąbach rzeczywiście nie potrafię wymienić. Ale jeśli chodzi o gatunek (kino katastroficzne) to już potrafiłbym podać parę tytułów. Co nie zmienia faktu, że to po prostu dobra rozrywka. :-)

A swoją drogą użycie tytułu EPICENTRUM do filmu o tornadach, jest po prostu głupie. :-(

ocenił(a) film na 3
punisher822_filmweb

Ja jako fan Twistera jestem bardzo zawiedziony.

ocenił(a) film na 4
punisher822_filmweb

Film mocno przesadzony, Twister to był film katastroficzny tutaj to jest bardziej Sci-Fi.