Po trailerze myślę, że szykuje się następca Piły. dobry? to się okaże na pewno ma leprze efekty komputerowa. ciekawe czy będzie miała też "dziurawą" fabułę jak piła?
Seria filmów piła nie miała dziurawej fabuły, lecz w dużej mierze wątki wymuszały od widza ciągłego domyślania się (trzeba było ciągle pamiętać, że wszystkie części były mniej więcej w tym samym okresie czasu). A co do tego filmu to jestem pełen nadziei. Co tu dużo gadać: będą kosmici, więc będą niesamowite efekty wizualne. Kosmici, więc liczę na wyobraźnię reżyserów w kwestii fabuły. Film idealny na wybranie się do kina i delektowanie się nim.
źle mnie zrozumiałeś, chodziło mi oto co z ludźmi się działo, np. facet odciął se kończynę/stopę i nie stracił przytomności, tak naprawdę to powinien on umrzeć z szoku wywoływanym bólem.
Jeśli o takie coś ci chodzi to przepraszam. Rzeczywiście, było tam dość dużo takich "niedociągnięć". Zwracam honory.
tak o to. :)
można się domyśleć, że będzie podobnie kiedy pokazują ujęcie tej sondy analnej z ostrzami. przy okazji najbardziej oklepany "stereotyp" wykorzystywany w filmach :)
Stereotypowo to będzie, wystarczy spojrzeć na kosmitów w trailerze. Mimo tego zawsze może powstać z tego cicha komedia ( ja to tak nazywam) i nawet jeśli z głębi tego filmu nici to zawsze można się pośmiać. Ja tak miałem gdy oglądałem Rambo 4 czy którąś tam część-mało jaka komedia spowodowała u mnie tyle uśmiechu co ten film akcji.
Dokładnie. A wg mnie jest on średni, broni się nawiązaniem :P oraz muzyką. Nie jest to gniot, który staje się komedią podczas oglądania, ale w miarę sprawnie zrealizowany schemat + nieco zaskakująca końcówka. Może ocena na wyrost, ale obecnie w tego typu kinie raczej posucha, więc niech ma na zachętę 5.