PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7664}

Faceci w czerni II

Men in Black II
2002
6,8 137 tys. ocen
6,8 10 1 137133
5,4 34 krytyków
Faceci w czerni II
powrót do forum filmu Faceci w czerni II

Michael jackson

ocenił(a) film na 6

Oglądałem ten film już kilka razy i nie widziałem tam Michaela Jacksoa teraz patrze w role i aktorów a on tam jest jako agent m. I teraz może dla nie których dziwne pytanie ale ja sądze że jest zwyczajne... Czy był on jeszcze murzynem czy to już po operacjach?

matoroll

Jakich kurwa operacjach!? Chyba za dużo czytasz pudelka...

matoroll

Piosenkarz pojawia się tam dosłownie na kilka minut, wcielając się w postać kosmity, proszącego o zezwolenie na lądowanie i przyjęcie do organizacji jako "Agent M".

matoroll

ale faza... też nie wiedziałam, że n tam występuje, a co do "operacji" to chyba raczej ci chodziło o wybielanie skóry, chociaż operacje pewnie też sobie robił... ehh Michel czego on ze sobą nie zrobił? :/

ocenił(a) film na 7
sttrawberry

kurwa, jak można go nie zauważyć, oglądajcie filmy uważniej, to tyle;p

ocenił(a) film na 6
agrest1989

Agrest masz racje.
Ja go przylukałem.On chyba nawet nie wymagał charakteryzacji.
Z taką mordą wzieli go z pocałowaniem ręki

giovanni50

giovanni50 wypraszam sobie takich komentarzów. Mimo że MJ nie żyje, policja mogłaby się Tobą zająć za wyzywanie go, a nawet ja mogę cię zgłosić. Takie myśli zachowaj dla siebie cwaniaczku.

ocenił(a) film na 6
oliwiakosewska

Ok przepraszam zagalopowałem się 8 lat temu

giovanni50

Ok. To był naprawdę dobry człowiek i naprawdę ja też nie lubię słyszeć takich rzeczy.

sttrawberry

Wybielanie? Akrylem go pociągnęli czy Vanisha pił? On był chory na bielactwo nabyte... Sam z resztą widziałem na ulicy kolesia z tą chorobą... okropne

ocenił(a) film na 6
Camehazai

tak...jak oglądałam te filmiki na youtube to naprawde współczuje mieć te bielactwo ;/

Camehazai

Tak się zastanawiam, kiedy Wy żeście się wszyscy porodzili przecież o jego licznych operacjach i wybielaniu skóry wiadomo zanim jeszcze powstałą neostrada i pudelek. Nasłuchaliście się kłamliwych wywiadów z Michaelem bo co do wszelkich zabiegów to on się po prostu nie przyznawał i wmawiał, że to naturalne. On, Janet i LaToya upodobnili się do Diany Ross jeszcze w latach '80 i dlatego cała ich trójka jest do siebie podobna. Zanim to zrobili byli zwyczajnymi murzynami, bielactwo? Kłamstwo śmiechu warte, oni wszyscy sobie wybielali skórę bo dziś są o wiele jaśniejsi niż gdy byli przed tymi wszystkimi zabiegami, są zdjęcia - dowody. Na wybielanie skóry jest wiele sposobów i to żaden akryl czy vanish. Jedno jest pewne, na skutek tego wybielania coś mu się stało z tą skórą bo on nie miał umiaru tak jak jego siostry, które opamiętały się w porę. Jak macie naście lat to się lepiej nie wypowiadajcie na ten temat bo wiecie tylko tyle co przeczytacie w necie a cała prawda o klanie Jacksonów była znana już na początku lat '90 z tym, że sami zainteresowani zawsze zaprzeczali. Najśmieszniejszy był Michael, który zawsze twierdził, że nie zmniejszał sobie nosa i że to tak naturalnie się dzieje bo przecież ludzie się zmieniają :) Ja wiem, że wielu ludzi go żałuje, ja również ale nie popadajmy w paranoję i nie wierzmy jego słowom jakby były święte.
A tu można obejrzeć ich szablon: http://www.google.pl/images?hl=pl&q=diana%20ross&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&ta b=wi

użytkownik usunięty
lalala

Nie mówił, że nos sam mu się zmniejsza ;) przyznał się w jakimś tam filmie do operacji. Co do bielactwa, to w to wierzę. Widać często jakie miał plamy, które przykrywał makijażem. Najpierw nieliczne jasne plamy zakrywał na brązowo, a potem pozostałości brązowej skóry na jasno. Już w czasach Thrillera wykryto chorobę. A zauważ, że w tamtych czasach nie było wszystko tak rozwinięte i ludzie po prostu się nie wybielali, nie było czegoś takiego. Teraz są kremy i inne cuda, ale MJ już od czasów Bad (1987) jest bardzo jasny. A tak w ogóle, to natknęłam się na pewną fotkę, która przedstawia ciekawe zdjęcia.
http://c5.asteroid.pl/a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/051/062/51062664_640.jpg
Różne są wersje, ale te włosy dużo zmieniły. W This is it gdy miał swoje włosy, to wyglądał jak w latach 90-tych.

A LaToya jest cała jasna... Ona może się wybielała. Z resztą co może zrobić jedyne beztalencie z rodziny, aby zwrócić na siebie uwagę? Wywoływać skandale i grać w filmach 'dla dorosłych'.

A tutaj macie aktualne zdjęcie Janet: http://www.kozaczek.pl/img/4maj/996.jpg Oprócz nosa, w ogóle się nie zmieniła.

Ja za pierwszym razem, gdy oglądałam, to oglądałam bardzo nieuważnie i też nie zauważyłam agenta M. ;)

Ja jeszcze na początku lat '90 słyszałam, że wszyscy, tzn. cała trójka wybielała sobie skórę, nie wiem jakimi sposobami ale wtedy jeszcze nie było u nas takich brukowców jak teraz i raczej informacje były bardzo wiarygodne a o całej tej rodzinie było wtedy bardzo głośno na całym świecie. Tę chorobę Michaela spowodowało podobno właśnie to wybielanie skóry, fakt, LaToya jest bardzo jasna ale Janet też jest jaśniejsza niż gdy miała jakieś 20 lat. Przez tyle lat informacje się przekształcają i wychodzą niestworzone historie. Prawdą jest na pewno to, że cała trójka upodobniła się do Diany Ross bo uważali ją za ideał piękna, zresztą ciężko tego nie stwierdzić bo podobieństwo jest uderzające a zanim to zrobili to wyglądali na normalne czarnoskóre osoby i to nie za bardzo do siebie podobne. Co do samego bielactwa to mam kolegę z tą dolegliwością i nie wygląda to tak jak u Michaela, jak ktoś ma bielactwo to ma okropne plamy a nie całą skórę jednolicie białą (mówię głównie o twarzy Michaela). Cóż, Michael chciał być po prostu białą kobietą i co tu więcej mówić, był dziwakiem i tyle ale strasznie przeżyłam jego śmierć bo był moim idolem od dziecka i wychowałam się na jego wczesnej muzyce.

użytkownik usunięty
lalala

Do upodabniania się do Diany, to się zgodzę. Nie wiem, czy wybielanie się może spowodować bielactwo. Oni (czarnoskórzy) kupują takie kremy, tak jak my np. Samoopalacze. WIem, bo Rihanna to stosuje i było o tym głośno. ALe nikt nigdy nie wybielił się do takiego stopnia, że jest porcelanowo biały. On nie mógł wychodzić na słońce. Kiedyś miałam sąsiadkę z bielactwem i też trochę wiem o tej chorobie. W wypadku MJ To jest dziedziczne. MJ u Oprah kiedyś powiedział, tylko jeden jedyny raz na temat swej skóry "Ja mam bielactwo, ok. To nie zależy ode mnie i jest mi przykro". Bla bla bla i jeszcze trochę.

Wiadomo Michel miał te swoje dziwactwa, ale przede wszystkim był inny niż my i nie da się tego ukryć, a pomimo tego nie był złym człowiekiem. Myślę, że to jest najważniejsze, a nie spekulacje na temat jego nosa i skóry. Tworzył niesamowitą muzykę, która łączy pokolenia i to jego największa zasługa. Dawał ludziom miłość poprzez muzykę. Za to go szanuję.

Michael przyznał się do dwóch operacji nosa. Przede wszystkim aby lepiej mu się oddychało i o tym zawsze mówił. A co do wybielania to są plotki ponieważ on był chory na bielactwo - tym którym żal dupę ściskał z powodu jego sukcesu pewno wymyślali te bzdety aby mu zaszkodzić.

lalala

"na skutek tego wybielania coś mu się stało z tą skórą bo on nie miał umiaru tak jak jego siostry, które opamiętały się w porę." Boże co za ciemnogród. Za dużo naczytałeś się pudelka.
Michael nie jest jedynym murzynem który stał się biały (poszukaj w internecie), nawet w Afryce są czarni z bielactwem.
Wpisz w google LEE THOMAS może zmądrzejesz . I nie czytaj kolorowych gazetek.

Dafnee

Jak już wcześniej pisałam, takie rzeczy mówiono już na początku lat '90 zanim zacząłeś marzyć o internecie i pudelku. Oni sobie wybielali skórę i nie wmówisz mi że było inaczej, a ciemnogród to sobie znajdź w swoim domu. Michael wymyślił sobie to bielactwo bo on za żadne skarby nie chciał się przyznać do czegokolwiek, taki już był dziwaczny i twierdził, że to wszystko naturalnie. To, że on nie żyje nie oznacza, że mamy zacząć wierzyć w głupoty, które on głosił, zastanówcie się trochę wszyscy bo niektórzy ludzie żyją już na tyle długo żeby wiedzieć więcej bo żyli w czasach bez kolorowych gazetek i plotkarskiego śmietnika jakim jest internet, gdzie każdy mówi co innego. Prawda na temat tej całej rodzinki była już znana na 10 lat przed internetem w każdym domu tylko, że wszystko przeinaczono w dzisiejszych wszelkich mediach. No i sobie teraz porównaj tego Lee Thomasa z równomiernie jasną karnacją Michaela . Już wcześniej pisałam, że to co miał Michael to na pewno nie było bielactwo bo przy tym są okropne plamy na całym ciele a Michael był po prostu równomiernie wybielony ale nie poszło mu to na zdrowie bo skóra zaczęła mu się łuszczyć i rozpadać. Naprawdę ciężko jest to pojąć komuś kto poznał jedną prawdę i nie potrafi już przyjąć do wiadomości tej prawdziwej. Można kochać Michaela ale nie można mieć klapek na oczach.

użytkownik usunięty
lalala

To proszę Cię, powiedz mi, na czym polega takie wybielanie... Co? Wchodzą do jakiejś komory, tak jak my do solarium? Czy jak to widzisz? Bo ja szukałam jakiś informacji i oprócz kremów, które lekko rozjaśnią skórę, niczego innego nie znalazłam. I MJ był równomiernie biały, bo zakrywał wszystko makijażem. Wstydził się tego i nie chciał się z tym pokazywać, ale w internecie jest mnóstwo zdjęć, które pokazują takie same plamy jak u tego Lee Thomasa na ciele Michaela.
Nie mam klapek na oczach i każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale ja przynajmniej umiem podać dowody, a ty kierujesz się tylko swoimi przekonaniami, jak na razie bezpodstawnymi.

Zgadzam się.

użytkownik usunięty
lalala

Proszę bardzo:
http://extrememichaeljackson.files.wordpress.com/2010/02/vitiligo_tratamwww-trat amientoycura-comoycura-com_021.jpg

I tutaj jeszcze bardzo ciekawy artykuł (na portalu plotkowym, ale przedstawia dowody i prawdziwe wypowiedzi)

http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=3399

I co teraz? Równomiernie blady? Jak myślisz?

lalala

Heh, ja nie lubię Jacksona :) Nie odpowiadał mi zbyt jego charakter ani piosenki (Tak to jest jak słucha się Iron Maiden :P), ale denerwuje mnie taka ciemnota... Heh, żyjesz w tych czasach ale nie oceniaj tu wszystkich ten sposób, bo nie każdy tu ma po 15 lat. Nie ma czegoś takiego jak wybielanie skóry, a to czego (nie tylko ty, ja też) dowiedzieliśmy się w latach 90 to mogła być zwykła podpucha, dziennikarze od dawna oczerniają kogo mogą, nie tylko w dobie Pudelka, Lansika, Kozaczka itp.

lalala

weź pod uwage fakt,że MJ był osobą medialną i przecież nie mógł wyjść na scene w czarnych plamach i wyglądać jak krowa, pewnie maskował przebarwienia w jakiś sposób.

lalala

lalala a co jeśli MJ nie żyje przez takich ludzi jak TY?! Czyli poniżających i tacy którzy gówno wiedzą.Spójrz się na siebie bo może los się odwróci i kiedyś na pewno ja nie stanę w twojej obronie..!!!Wiesz mało, a się odzywasz i po co?!!!!!! TACY LUDZIE NIE POWINNI ISTNIEĆ!!!! MOGŁAŚ PRZYNAJMNIEJ DLA SIEBIE TO ZACHOWAĆ BO TU SĄ LUDZIE KTÓRZY GO UWIELBIAJĄ A JAK CZYTAM COŚ TAKIEGO TO MI SIĘ PŁAKAĆ CHCE!!!!!!!!!!!! Powiedz dlaczego? Czy on jest Ci czemuś winien?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
oliwiakosewska

Cmoknij mnie w kuciapę psychiatrycznie zaburzony debilu.

lalala

Spk :) Tylko ogar się :)

oliwiakosewska

"Język" prosto od gimbazowego tłuka.

lalala

,,JĘZYK'' prosto od przedszkolnego tłuka :)

oliwiakosewska

Zamknij mordę no do Popka zadzwonię, a jak on ci przywali to się niepozbierasz

Julia_Zygmunt

mordę to masz ty. Jeszcze gdyby ten popek od cb odebrał xD wgl nikt cię o zdanie nie prosił :)

lalala

ŻAL MI CIĘ !!!ZACHOWUJESZ SIĘ JAK PRZEDSZKOLAK!!! I TAK CIĘ ZGŁOSZĘ!!!

oliwiakosewska

Jak wyżej, cmoknij mnie w kuciapę.

lalala

Najpierw siebie cmoknij, a potem pogadamy xD

oliwiakosewska

Właśnie postawiłam figurkę z brązu możesz ją skonsumować i wylizać mi rowek do czysta.

lalala

Ok. Najpierw się umyj potem pogadamy i zamknij w końcu tego ryja.

lalala

UPS..powtarzasz się kończą ci się pociski. Lepiej już skończ i zamknij się niech już nikt nie słucha tej twojej popier*dolonej wypowiedzi.

ocenił(a) film na 8
matoroll

pojawił się zaraz po tym jak agent Kay po raz pierwszy po przejściu na emeryture przychodzi do biura...czy jak to sie tam nazywa...

matoroll

Ja oglądałam tylko 1 a w 1 był Michael a w 2 nie wiem :P

matoroll

Chłoniesz plotki jak gąbka wodę. Poczytaj o nim to będziesz wiedział że się nie wybielał tylko cierpial na bielactwo - to jest choroba.
Wielokrotnie w wywiadach o tym wspominał.

matoroll

To było w 2002 roku i wtedy to już masakra była