PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115165}

Fahrenheit 9.11

Fahrenheit 9/11
2004
6,4 11 tys. ocen
6,4 10 1 11299
5,9 21 krytyków
Fahrenheit 9.11
powrót do forum filmu Fahrenheit 9.11

Po obejrzeniu Fahrenheita doszedłem do wniosku, że proponowana przez Autorów site'u skala ocen powinna być uzupełniona o wartości minusowe. Bo nie mogę głosować 1-ką na "film", dla którego nawet jedynka jest niezasłużoną nagrodą.

Tak więc mam wniosek racjonalizatorski pod adresem twórców FilmWebu: wprowdźcie koniecznie skalę ujemną!

Film F 9/11 trzeba zobaczyć, tak jak raz w życiu trzeba wziąć do ręki tygodnik "Nie". Ale jeśli ma się tyle lat, że pamięta się lata 80-te lub wcześniej, to już na ten film chodzić nie ma potrzeby. No chyba tylko po to, aby zrozumieć, jak bardzo zwariowali Europejczycy dając mu Grand Prix! Ale to już inny temat, niefilmowy.

użytkownik usunięty
zapped

Wiekszosc recenzujacych na tym forum film Moora ma 'amerykanskie klapki na oczach'.
Slowo 'lewak' pada gesto. A nikomu nie przyszlo do glowy, ze filmem tym autor stara sie pobudzic do myslenia.
Nie jest moze prawda, ze nie znaleziono w Iraku broni masowego razenia?
Czy fakt pozbawienia glosu w wyborach prezydenckich nie jest przypadkim kpina z demokracji i to w kraju, ktorego obecny prezydent uzywa tego slowa co najmniej 2 razy na godzine?
A co z udzialem Iraku w ataku na WTC ? Sa jakies dowody? Bush powiedzial, ze Irak jest winny, wiec trzeba go napasc. Czyz nie tak ?

użytkownik usunięty

Jezus Maria. Czy autor powyższej odpowiedzi jest naprawdę taki tępy czy tylko udaje?
A może skończył tylko przedszkole i nie odróżnia Iraku od Afganistanu?
Film ten niewątpliwie stara się pobudzić do myślenia, ale nie udało mu się w twoim przypadku.
Od kiedy to Irakijczycy zaatakowali WTC? No no... A może autor wie więcej niż inni?

ocenił(a) film na 8

tempak pomylił film dokumentalny ze spidermanem.