PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32594}

Fajna z niego babka

Sorority Boys
2002
6,4 4,1 tys. ocen
6,4 10 1 4106
4,7 3 krytyków
Fajna z niego babka
powrót do forum filmu Fajna z niego babka

Film był czaderski ogolnie lubie tego typu komedie.Czy moze mi ktos polecic cos wlasnie podobnego,mieszanina wiecznego studenta,white chicks.

tygrysek6

No własnie obejrz sobie WHITE CHICKS (Agenci bardzo specjalni) ... w Polsce jest tylko na DVD! na koncu masz ten tytul i nie wiem...moze to juz obejrzałes...

ocenił(a) film na 8
tygrysek6

podejzyj komenty przy "eurotrip" byla tam kiedys lista fajnych filmow ktore wlasnie sciagam :)), a white chicks nie jest tylko na DVD :) moje zajmuje 700 mb

tygrysek6

jeśli lubisz takie filmy to napewno nie zaszkodzi ci gdy oglądniesz "O dwóch takich co poszli w miasto", no i oczywiście "Jay i Cichy Bob kontratakują", "Ali G indahous" "Hitch: Najlepszy doradca przeciętnego faceta"

użytkownik usunięty
tygrysek6

Ja do wyżej wymienionych tytułów dodam świetne "How High" ew. "40 dni i 40 nocy". Ostatno wyszedł utrzymany w podobnej konwencji "40 letni prawiczek" , ale wg mniejest dość słaby. Jeżeli lubisz komedie z "niggasami" w roli głównej to polecam tez "Chłopaczki z sąsiedztwa". pozdro600

ocenił(a) film na 9
tygrysek6

"Gorąca laska" to jest tez mocna komedia :D

tygrysek6

Z takich głupkowatych to są jeszcze dwie części Szalonego Akademika.

ocenił(a) film na 10
Headey

polecam "LITTLE MAN'a" ;) z braćmi Wayans

dtxd

z tym typem humoru polecam film chłopcy na ibizie. Czasem obrzydliwy ale z tym amerykanskim nastoletnim poczuciem humoru.