PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=266331}

Fanaa

2006
7,6 7,4 tys. ocen
7,6 10 1 7427
6,0 3 krytyków
Fanaa
powrót do forum filmu Fanaa

Hej. Ogladalam 1 czesc w tv i bardzo mi sie spodobala. Niestety 2 nie bylo mi dane zobaczyc. Złośliwosc rzeczy martwych. Czy móglby mi ktos w skrocie powiedziec co sie dzialo i jak sie skonczylo. Z gory dzieki ;)

magnificentsymphony

Ja radzę kupić filmik w empiku lub zamówić na allegro, czy gdzieś ;P Kiedyś był nawet w gazecie wyborczej po 8 zł :) Lepiej tą drugą część zobaczyć, bo jest naprawdę zaskakująca :p

magnificentsymphony

zumi odzyskała wzrok,rehan sfingował swoją śmierć, okazał się zamachowcem, wykradł bazie wojskowej zapalnik do bomby, został postrzelony jest poszukiwany trafił do domu Zumi ona go nie poznała, okazało się że ma syna Rehana,przyznaje że to on, biorą ślub, ojciec domyśla się że to on ukradł zapalnik, rehan zabija ojca zumi, zumi powiadamia bazę wojskową gdzie się ukrywa, Rehan ginie.

mari97

Jak już to ZOONI...
Zanim streścisz, to napisz SPOILER!
W ogóle nie powinno się tu pisać, co się w filmie wydarzyło, ktoś przyjemności już z filmu nie będzie miał...

mari97

serdeczne dzieki ;)
zakonczenie zaskakujace. ;p

ocenił(a) film na 10
magnificentsymphony

http://video.google.pl/videosearch?q=fanaa&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official& client=firefox-a&um=1&hl=pl&ie=UTF-8&sa=N&tab=iv# tu mozesz obejrzec drugi odcinek nie jest po polsku ale zawsze coś

Darka114

OMG. A tak dokładnie, to Rehan wcale sam nie ginie... Tylko ktoś mu w tym pomaga... ale radzę obejrzeć tą 2 część...

Madleen

Z tak dziwnego streszczenia to i tak się raczej tak dobrze niczego dowiedzieć nie można..
Ja tak jak i Madleen. polecam obejrzenie drugiej części.. ;)
Ten film można nawet ściągnąć sobie za darmo, bez żadnych opłat, więc nie wiem, w czym problem..