Fanaa pod polski tytułem "UNICESTWIENIE" będzie 3 lipca na TVP1 o 9.30, ale 1 cześć, o drugiej jeszcze nie wiem. Gdy o tym czytałam, zaciekawił mnie napis:"Bollywood w Jedynce", więc może wreszcie będzie więcej bolly filmów w telewizji.
Świetnie, że coś ruszyło, ale...
TVP już nieraz robiła widzom nadzieję na obejrzenie interesujących filmów, a później zdejmowała je z anteny i zastępowała jakimiś innymi obrazami. Z upragnieniem czekałam na "Afrykańską królową" czy "Wikingów", a Publiczna radośnie zmieniała sobie program i musiałam obejść się smakiem. Oczywiście, wymienionych filmów nie widziałam.
Zobaczmy. Może "Fanaa" pojawi się w telewizji, ale nie nastawiałabym się za bardzo.
Raczej "Fanaa" będzie w TVP1 :p
film będzie w 2 częściach w TVP1 3lipca (czyli w piątek teraz) o godz. 9.30 rano :p A druga część 10 lipca też o 9.30.
Więc uwaga,uwaga :)
'Fanaa'była w TVP1!
Oczywiście narazie tylko pierwsza część ale poczekamy tydzień i pewnie będzie druga.Film jest idealny.Może uważam tak dlatego,że jestem fanką `ckliwych romansideł`i oczywiście Bollywoodu.Ze względu na to,że nie widziałam drugiej części filmu to na jej temat się nie wypowiem i poczekam aż obejrzę.
Bardzo się cieszę, że ten film był dzisiaj i całkiem przypadkiem na niego trafiłam ale dlaczego musieli go dać tak wcześnie? ;/ wieczorem kiedy większość ma wolne puszczą pewnie jakiś film, który już setki razy każdy widział ;/
Ja już go oglądałam w zeszłe wakacje i twierdze, że jest świetny :)). Ale teraz w niedziele na TVP1 w zakochanej jedynce będzie leciał film, też po części bollywoodzki ;p tj. "Marigold" z ta blondynką co grała w "Oszukać Przeznaczenie". No szczerze mówiąc film byłby straaasznie denny gdyby nie Salman Khan :)). Blondynka w bollywoodzkie, PRZEGIĘCIE, ale warto samemu to zobaczyć ;p