Fanaa

2006
7,6 7,4 tys. ocen
7,6 10 1 7443
6,0 3 krytyków
Fanaa
powrót do forum filmu Fanaa

a komu się nie podoba, niech ogląda kity made in usa, muppety i teletubisie to godne miano ich amatorów. Amerykańska chała zalewa repertuary wszystkich kin, a gdy raz na rok wyświetlą trzy seansy czegoś innego, to nikomu z tego powodu korona z głowy nie spadnie. Chcecie napychać kabzę grubasowi obściskującemu Rosati? to idźcie na kolejną superprodukcję z kraju Busza

ina_2

I będe chodzić!!! Owszem niektore filmy z USA są kiczowate,monotonne,nudne i typowo ,,amerykańskie", ale przyznaj że nie wszystkie.Są naprawde filmy które zachwycają,wzruszają i rozśmieszają.Przecież nie wszyscy reżyserowie są tacy sami!!!Akurat pochodzenie nie ma tu nic do rzeczy!!!Jeśli ktoś ma dobry pomysł,aktorów,fabułę to i film też będzie dobry!!!
Nie mam nic przeciwko ,,czegoś innego".Od czasu do czasu, mogę się wybrać do kina na te bollywood.
A co do tego mają teletubisie to ja nie wiem.Możę ktos mi powie ??

ocenił(a) film na 8
Bounty

Wiesz akurat ja nie krytykuje hollywoodu sa filmy za ktorymi wrecz przepadam, a to, ze lubie bollywood niczego nie przekresla botam sa filmy, ze tak powiem denne jak i w Ameryce ale w obu tych "kinach" bo nie moge znalezc slowa sa filmy cudowne :D Pozdrawiam!!!

ocenił(a) film na 8
Bounty

Przyznaję, jest kilka amerykańskich filmów,które naprawdę są warte uwagi i nie będę udawać, że nigdy tego nie oglądam... Po prostu zbulwersowała mnie postawa wypowiadającego się przede mną krytyka Bollywoodu, nazywającego sympatyków indyjskich produkcji muppetami i teletubisiami.

ina_2

Szanuje Wasze zainteresowania Indiami.Wole hollywood(oczywiście przyznaje,że nie wszystkie filmy są fajne),ale od czasu do czau, jak wspomniałam wcześniej mogę pójść na coś "bollywoodzkiego"!!! ;););)

Bounty

i to chodzi, trzeba życ w zgodzie a nie krytykowac za inne zainteresowania ;)