Jeżeli ktoś widział kiedyś głupszy film od tego gniota to proszę o informację. Więcej mogę nie przeżyć ;)
widziałam... nop władca pierścieni (ale nie dla wszystkich:D) albo święty dym z Kate Winslet, usnąć można!
albo chociażby Tokio Drift. Fabularnie tak debilne, że aż człowiek z rozdziawioną gębą patrzy na to co wymyślili scenarzyści i przyjął producent.
Hellraiser: Hellworld.com . . . . . . Ta część hellraiser'a to dopiero gniot. Obejrzyj, a przekonasz się na własnej skórze ;)
Fanfan jest taki jaki jest bo ma byc,czyli glupkowaty i lekki,moze dialogi czasami byly zbyt glupie ale ogolnie to fajne,napewno lepszy niz taki Leganda zorro, D'Artagnan ,tak zeby w podobnym gatunku bo to co tu czytam to nie pasuje, no i lepiej sie ogladalo niz piraci z karaibow 2 i 3 a jesli chodzi o filmy przygodowe to mnustwo jest gniotow np mumia 2 i 3, tomb rider,skarb narodow 2 ,eragon, robin hood ksiaze zlodziei,wiedzmin,krol skorpion to co mi na mysl przychodzi a jeszcze profilaktycznie unikam filmow z Nicolasem Cagem[chyba ze dzikosc serca] przy tym Fanfan Tulipan to przyzwoita rozrywka
Zobacz sobie Draculę 3000 :-)
Będziesz żałował tego do końca życia, to dopiero jest żałosne g....
FanFana mam zamiar obejrzeć dzisiaj, brat obejrzał i mówił że świetny :P
??
Mam Tulipana w ulubionych a mówisz że to gniot? Zresztą czy ty masz wszystkie filmy jakie widzialas w "ulubionych"? Żałosne...
Heh np "Jumper" albo tez z innych gatunków pseudo-horror - "Płytko pod ziemią" (proponuję, jako dobrą komedię ale raczej po alkoholu-wtedy bawi a nie załamuje). Może jeszcze "Przeklęta", też przebija głupotą Fanfana :P
Ot lekkie to i zabawne, jak nie ma co się robić to ogląda wieczorem z koleżankami. Nie jest to arcydzieło, ale lekkostrawna komedyjka- podobał mi się ot i tyle :) A jeśli chodzi o głupszy film to kolejny głos zdobywa American Pie ;)
Nadaje się do obejrzenia tylko wtedy gdy do wyboru są jeszcze telewizyjne seriale...
Jejku, fajny temat, a powstało takie cuś. Tak mi się nie podobał, że nie mam siły dyskutować o jego walorach. Jeden z gorszych filmów o lepszej tematyce, jakie oglądałam.
Matrix 2 , Alien vs predator, American Pie to 3 idiotyczne filmy na ktore nie warto tracic czasu... fanfan to przy nich calkiem solidna produkcja ;-) przynjamniej mio byo popatrzec na boska Penelope :)))
Mi się Fanfan bardzo podobał. A jeśli chodzi o gnioty to można tak nazwać takie filmy jak: Eragon, Sophie Scholl - ostatnie dni, Ja wam pokażę!, Postal czy BloodRayne.