PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=731997}

Fantastyczne zwierzęta: Tajemnice Dumbledore'a

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
2022
6,0 57 tys. ocen
6,0 10 1 56562
4,8 28 krytyków
Fantastyczne zwierzęta: Tajemnice Dumbledore'a
powrót do forum filmu Fantastyczne zwierzęta: Tajemnice Dumbledore'a

Każdy fan uniwersum stworzonego przez J. K. Rowling, z niecierpliwością czeka na premierę, jednak z tego co czytałem, widzę, że zdania są mocno podzielone... Spotkałem się z wieloma opiniami, które sugerują, że film jest kolejnym skokiem na kasę. Na pewno wiele stracił po rezygnacji Johnny'ego Deppa.
Co WY o tym myślicie? Będzie hit, czy kit?

ocenił(a) film na 7
Po_prostu_recenzent

Po "rezygnacji"..
Jak dla mnie film dużoooo straci ze zmianą aktora.
Obawiam się, że będzie kit :( po ostatniej części jestem mocno zmartwiona. Nie rozumiem jak można marnować taki potencjał, chyba nie wrócimy do fenomenu rodem z Harrego Pottera. Ale i tak obejrze wszystko co powstanie z tego uniwersum. A ta kura będzie znosić te złote jaja..

ocenił(a) film na 8
Po_prostu_recenzent

Moim zdaniem pierwsza część była fajna, druga rewelacyjna ale wszystko wygląda na to, że to trzecia będzie naprawdę FANTASTYCZNA. Wiem że jestem z tym zdaniem z mniejszości, ale nie mogę się już doczekać "Tajemnic".

ocenił(a) film na 6
Po_prostu_recenzent

To nie Depp zrezygnował, wytwórnia go wyrzuciła! za to że ma problemy za niby pobicie swojej żony , ale ciągle nie do końca zostało mi to udowodnione w sądzie, Johnny się odwołał od pierwszego wyroku skazującego i szybko się raczej ta sprawa nie skończy. Mam nadzieję że dużo ludzi znienawidzi wytwornie za takie traktowanie aktora nie byle jakiego