Bylem na tym filmie bo :
-padal deszcz
- problemy techniczne uniemozliwily obejrzenie innego filmu
nie spodziewalem sie niczego no moze odmuzdzenia ktore czasem jest potzebne :) ...
nawet odmuzdzenia nie spelnil ten polski kicz ....i pseudoaktorzy Jadzie i tego typu Czarki nie musialy sie wybitnie angazowac w swoje role, bo tacy sa na codzien....
to trza było na niego nie iść... tyle... Ludzie co wy macie do tych polskich komedii??! jak tak bardzo nie trawicie tego typu filmów to poprostu ich nie oglądajcie... chyba proste, nie? wybitni krytycy-intelektualiści...
To mamy ze oglądając ten film ja przynajmniej czułem wstyd - wstyd ze my Polacy kręcimy coś takiego i ze rezyser w ogóle mógł pomyśleć ze to będzie kogoś bawić, Bron boże nie mam siebie za"krytyka - intelektualistę" ale za przeproszeniem jak rezyser stara się ze mnie zrobić "debila" (tak debila bo tak poczułem sie oglądając ten film) no to naprawde mam tylko nadzieje ze to świadczy o nim a nie o naszym społeczeństwie. Trzeba być totalnym ignorantem bez jakiegokolwiek obycia zęby moc być rozbawionym przez ten film, Żałosna produkcja z czystym sumieniem 1/10