PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489541}
3,2 4,9 tys. ocen
3,2 10 1 4858
3,0 2 krytyków
Fenomen
powrót do forum filmu Fenomen

Bo nie rozumiem bo na tej stronce pisze że już był w 2009 roku ale ja sobie wcale go nie przypominam a do tego na vivie często lece piosenka z tego filmu :) i sie zastanawiam :)
Pomóżcie :)
Pozdrawiam :)

aanetaa2012

"Czy można kochać i uciekać od miłości ? Skąd się wzięła i co robi AURORA na Wiśle ? Co łączy tajemniczego bezdomnego z Mega Produkcją Filmową w Polsce? Co ma do tego ginekolog i czym jest "faflun" oraz "lekka skifa na parafii" ?

To i więcej... o wiele więcej... w najbardziej porąbanej komedii " w poprzek" pierwszej dekady XXI wieku... filmie "FENOMEN" w reżyserii Tadeusza Paradowicza.

W KINACH WIOSNĄ 2010 ROKU !"

aanetaa2012

Premiera filmu "Fenomen" w kinach 19 marca 2010 roku.

projektorman

Dzięki za odpowiedz xD

projektorman

Skąd ta informacja? Bo jakoś nie mogę znaleźć... :(

pth

Premiera filmu 6 maja. Info pd dystrybutora, Kino Świat.

aanetaa2012

Zdaję sobie sprawę z faktu iż obecni ludzie bardziej reagują na obrazki a nie na słowo pisane. A pokolenie
„neostrady” ma już ogromne problemy ze znalezieniem czegokolwiek gdziekolwiek - jeśli tylko nie ma tego w
rysunku, wołem przed oczyma. Ale lenistwa nie rozumiem. Jaki problem jest w znalezieniu informacji na temat
tego czy film już był wyświetlany w kraju czy nie? W czym problem? Czy to jakiś problem, żeby wleźć na jeden
czy drugi serwis filmowy, albo co jeszcze łatwiejsze wpisać w googe tytuł filmu i przeczytać kiedy ma
premierę? Czy to zjada aż tyle szarych komórek? I jak widzę problemy też sprawia fakt, że film 'jest' z 2009
roku w kinach jeszcze nie był, a mamy już kwiecień 2010 r... tak to jest zdecydowanie zbyt skomplikowane
żeby pomyśleć...

meg

Każdy szuka informacji jak mu wygodnie. Jak chce, to o tym dyskutuje na
forum.
Nie wiem jaki masz z tym problem, że Cię to denerwuje - bo do dyskusji nic
nie wnosisz. Pogódź się z tym, że są ludzie mniej inteligentni od Ciebie.
P.S. Termin premiery zmienił się - ostatnia wersja 6 maja.

pth

Poprawka:
wg stopklatka.pl termin premiery 7 maja.

pth

Tak zmienia się jednak nadal nie jest większym problemem znalezienie takowej informacji. A swoją drogą
skoro ja nic nie wnoszę do tej pseudo dyskusji to powiedz co takiego Ty wniosłeś? Bo nic poza powieleniem
informacji znajdujących się kilkanaście cm wyżej nie widzę...A kolejną sprawą jest to, że w naszym kraju
premiery ustalane są na piątki (czyli w tym przypadku 7 maja), data 6 nie była niczym innym jak
przedpremierowym pokazem..