PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489541}
3,2 4,9 tys. ocen
3,2 10 1 4858
3,0 2 krytyków
Fenomen
powrót do forum filmu Fenomen

uwaga uwaga

ocenił(a) film na 3

Czy jesteśmy świadkami powstania najgorszej polskiej produkcji komediowej w historii?
wiele na to wskazuje:)

elfik_5

Nie mów hop,ostatnimi czasy w Polsce produkuje się takie gnioty,że ten film w porównaniu z nimi może być kiedyś arcydziełem.

ocenił(a) film na 3
Tofikowa

co racja to racja - nasi filmowcy "dno" to maja juz chyba mocno nad soba....

ocenił(a) film na 5
elfik_5

nie jest to taki kiczowaty gniot jakiego sie spodziewalem...widzialem inne mega produkcje polskie mega reklamowane ...gniotowate

ocenił(a) film na 1
elfik_5

Już pisałam to pod innym wątkiem, ale jestem tak zbulwersowana tym dnem, na które zresztą poszły pieniądze z PISFu, że muszę odreagować :)

Byłam na premierze i chciałam wyjść. To gniot, klapa, klęska, pomyłka, nieporozumienie, najgorsza polska produkcja komediowa bez dwóch zdań. Daję 1/10, bo niżej się nie da. Bezsensowna fabuła, miałkie teksty, rozsypujące się wątki, ckliwy, niewyrazisty włoski amant, celebryci polskiego hip-hopu trzeciego sortu, dłużyzny. Ten film nie ma w sobie NIC. Null, zero, zinch! Nie widziałam "Gulczas, a jak myślisz", ale intuicyjnie czuję, że to może być duchowy brat filmu Gruzy. Najgorszy polski film, jaki widziałam od czasów "Wiedźmina"!

nana_fm

a czy nie rozbawil cie 3 sceny (nie powiem szczegolow)
1. Chodz jak kowboj :)
2.dres zrywa z placzu lancuch z szyi
3.Policja lapie pijanego rowerzyste

1 to za nisko badz obiektywna ..spodziewalas sie ambitnego posloego kina ?

ocenił(a) film na 1
Amiga1240

Spodziewałam się po prostu rozrywki. Nawet nie dobrej rozrywki, a co najwyżej niezłej. Nie popadajmy w skrajności - oczywiście, że nie szłam do kina z nadzieją, że będę świadkiem narodzin nowego Kieślowskiego, bez przesady. A sceny, o których piszesz to tanie chwyty rodem z kiepskiego kabaretu i niestety, tego gniota nijak nie ratują. Ale jeden lubi, jak mu Cyganie grają, inny, gdy mu nogi śmierdzą :)

ocenił(a) film na 1
elfik_5

Kolejne gówno nakręcili. No, ale niektórzy tylko na takie filmy chodzą, bo o innych mówią, że są głupie (za 'wysokie' dla nich).