Producenci nie postarali się o trolli wychwalających film pod niebiosa xD Napiszcie, że to poziom Hollywood, Roznerski i Stramowski są wybitni w swoich rolach i można porównywać do Rocky'ego.
Rocky może się schować. Fighter jest lepszy, bo polski. Ubolewam tylko nad faktem, że w głównych rolach nie obsadzili Szpilki i Najmana. To byłby hit.
Szpilka byłby super, ale z tego co widziałam na jego profilach to siedzi w stanach i jest mu tam dobrze ;) no i nie oszukujmy się koleś jest dobry w okładaniu przeciwnika, ale aktorsko chyba by tego nie pociągnął. Choć niesamowicie kolesia darzę sympatią ;)
Nie chcę nikogo martwić, ale ciała mają na poziomie, a i Hollywood nie zawsze trzyma poziom rajt? Jeszcze parę lat temu bym sobie ten plakat w pokoju powiesiła ;) A jak będzie z grą to się przekonamy oglądając. Nie skreślam, bo to rozrywkowy film sportowy i w wakacje nie oczekuję nic ponad zaciekawienie w kinie. A to jak dla mnie już producenci osiągnęli.
ale są za to sfrustrowane trole, które jeszcze filmu nie widziały a już sypią hejt. No ale jak się jest na co dzień w zyciu bitym z każdej strony to w internetach trzeba pokazać kozaka :)
Uderz w stół a trollolo się odezwie xD Dziwnym trafem jesteś pod praktycznie każdym polskim filmem, który ostatnio miał być wielkim hitem na miarę Hollywood (Można sobie sprawdzić) Napisz proszę, że szykuje się hit xD Tak samo jak "Underdog" czy "Diablo".
wiesz, bo nie pomyslaleś ze sa ludzie którzy lubią polskie kino i jemu kibicują . Nigdzie nie pisałem o hicie, komentuje filmy dopiero jak je obejrze.
To jest polskie kino? Pitbulle, Diablo, Fajtery i Underdogi?! I temu kibicować? Chyba sobie żartujesz xD Co roku kręci się sporo filmów akcji w Czechach, Rumunii i Bułgarii. Poziom nie odbiega od naszych hitów a często nawet przewyższa.Jak będę chciał obejrzę taki film to włączę TV Puls albo TV4 i zobaczę Van Damma albo Adkinsa... Za Rozenka, króla telenowel podziękuje.. Czekam na ciebie i twoje zachwyty pod filmem o chuliganach xD