Szczerze coś mnie w tym filmie przyciąga. Coś w tym jest, że Mikołaj Roznerski ostatnio głównie w komediach romantycznych grał więc może niektórym nie do końca pasować, ale dla mnie tym bardziej będzie ciekawe zobaczyć go w innej roli. Poza tym film wydaje się być interesujący. Widziałam zwiastuny i chętnie go zobaczę w całości.
Warto? Ledwo zwiastun widziałaś i już wiesz, że warto? Roznerski w nowej roli? Nie kituj. Ten laluś w każdym filmie wypada tak samo. Obojętnie czy miałby się wcielać w kawalerzystę, żigolaka, księdza, elektryka rzeźnika,, kierowcę ciężarówki czy boksera to w każdym przypadku będzie tak samo bezbarwny i nierealistyczny. Duka jakieś marne linijki tym swoim niskim głosikiem i wszędzie wypada tak samo blado.
Wiesz, ogólnie w przypadku celebrytów można mówić, że oni biorą udział w filmie, ale nigdy, że grają. Kukła wypchana trocinami posiada większy wachlarz umiejętności i emocji niż ta pacyna. Może prywatnie jest spoko gościem, ale mówienie o nim "aktor" albo, że "gra" jest nadużyciem i wzbudza tylko salwy śmiechu.
Ale chyba mogę mieć takie zdanie, że myślę, że warto będzie ten film zobaczyć? Szanuję Twoją opinię, chociaż mam inne zdanie. Widziałam tego aktora w kilku filmach, nie wydawało mi się, że jest w każdym filmie taki sam, mimo że to były role w komediach romantycznych - chociaż rozumiem i szanuję, że masz inne odczucia.
Akurat w jego przypadku to nie jest celebrytą, który chce grać w filmach, bo z tego co jest mi wiadomo, wykształcenie aktorskie ma, chyba nawet jakieś nagrody dostał. Ale może nie będziemy tutaj tylko o nim dyskutować.