Muszę powiedzieć że jak a 5 już część film wypadł bardzo dobrze,faje pułapki,i przyjemy
klimat,myślałem że będzie o wiele gorzej ,a tu miłe zaskoczenie,ja go oceniam 8/10 i polecam,na
Świąteczny dzień;)
Popieram, też dałem 8, miłe zaskoczenie, a koledzy ogrodnicy nie wiem co "sadzą", pewnie coś mocnego skoro świadomie obniżają ocenę tak dobrego filmu :)
Według mnie nie jest to film dobry lecz da się go oglądać jednak stąd moje 6/10 po dłuższą(niewiele) opinie zapraszam na forum tego filmu na filmwebie
Jak dla mnie beznadzieja, ten film niczym się nie broni, nie trzymie się ani kupy ani dupy. Same niedorzeczności. Najpierw Finn boi się własnego cienia (czego w ogóle po nim nie widać, ba mógłbym nawet rzec, że dobrze się bawi udając strach, ale przecież nawet to mu nie wychodzi), a następnie staje się wielkim bohaterem "Kapitan America". Aż mi kapcie z nóg pospadały gdy go widziałem, śmiałem się nie z filmu jako komedii, ale z jego nieudolnego aktorstwa, dodam iż aktor do tej roli powinien być młodszy. A Ci włamywacze to ostatni debile na tej ziemi: jakieś duchy, pierdoły, chłopak wali babkę z góry piłeczkami po tyłku a dwóch gości nie wie o co się rozchodzi gdyż ona później ich zaraz kopie, niedorzeczność do potęgi entej, ślepi byli jacyś czy co. Albo jeszcze na przykład Finn zeskoczył z murka i poczekał aż gostek go złapie. Brygada antyterrorystyczna 5 tysięcy mil od ich domu...?
P.s. Ocena którą wystawiłem jest i tak bardzo wysoka
Również się pod tym podpisuję :) Po 4 części bałem się strasznie za to zabierać, ale przyjemnie odświeżony film, pułapki znośne i całość całkiem fajna :) Ogólnie polecam!
Jestem właśnie po obejrzeniu tego filmu i muszę stwierdzić że był niezły. Spodziewałem że klapy tak jak w czwartej części która jak dla mnie była nieporozumieniem. Klimat i pułapki były ok, a złodzieje także dosyć ciekawi. Można sie przyczepić do aktorstwa głównego bohatera. Ale ogólnie jak najbardziej na plus, miło się go oglądało.
Wiadomo że jest słabszy od pierwszych trzech części, ale czwartą według mnie bije na głowę.
Oceniam go na 7.