PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120847}
6,5 18 tys. ocen
6,5 10 1 18128
5,7 9 krytyków
Firewall
powrót do forum filmu Firewall

Czy tym filmem Ford zdoła przerwać fatalną passę swoich filmów. Zarówno "K-19" jak i "Wydział zabójstw, Hollywood" okazały się sporymi wpadkami finansowymi. Pierwszy przy budżecie 100 mln$ zdołał zarobić w USA tylko 35,1 mln$, drugi kosztował 75 mln$ i ostatecznie zgarnął 30,9 mln$. "Firewall" to film z Fordem, który musi ocalić swoją rodzinę. Amerykanie lubią takie filmy, tak więc można się spodziewać, że "Firewall" poradzi sobie w USA znacznie lepiej od dwóch ostatnich obrazów z Fordem w roli głównej. A gdy okaże się klapą, to Ford i tak ma ukrytego asa w rękawie. As ma trafić do kin w 2007 roku...

La_Pier

Cóż, na Rotten Tomatoes już 2 recenzje - niezbyt pozytywne... A co ja myślę? Cóż, zwiastun wygląda ciekawie. Obsada też - dla Madsen i Forda pewnie ten film obejrzę. Co z tego wyjdzie? Pewnei przecietna sensacyjka z happy endem, bla bla bla...

Albertino

Może i wpadka finansowa, ale trzeba przyznać, że K-19 to bardzo dobry film jest (przynajmniej moim zdaniem). Lubię Harisona, więc film obejrzę. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.

La_Pier

Macie Rację coś ostatnio Fordowi nie idzie a szkoda , wielka szkoda
ale napewno pokaże klasę w Indiana'ie Jones'ie
i napewno przerwie tę fatalną passę

ocenił(a) film na 4
sokolik7

Czasem tak jest, ze dobre filmy nie zarabiaja na siebie, a slabe obrazy wychodza na prosta. Zobrazowaniem pierwszej polowy jest dla mnie K-19, a drugiej Firewall.

Moze i zarobi - i lepiej niech zarobi, bo inaczej skresla Forda zupelnie, tylko niech nastepnym razem dokladniej czyta scenariusze i nie da sie obsadzac w sredniaczkach - niech sredniaczki w takich filmach graja. Pozdrawiam!