Found

2012
5,7 273  oceny
5,7 10 1 273
Found
powrót do forum filmu Found

Based on the novel by Todd Rigney, "Found" centers around Marty, a shy, bullied fifth-grader who
takes refuge in horror films... until his life turns into one. After finding a human head in his brother's
closet, Marty fears for the safety of his family while making a desperate effort to reconnect with
Steve, the big brother whose homicidal cravings threaten to destroy life as Marty knows it.

martinos1985

To jest polski portal !!!

Andrzejek324

Wrzuć sobie nieuku do translatora, jak już musisz.

martinos1985

Jestem w Polsce, to jest polski portal i należy pisać po Polsku !!!

Andrzejek324

Nie stawiamy spacji przed "!!!" (jeśli już musisz trzech używać).
Nie chcesz, nie czytaj i nie komentuj, zacofany człowieczku... a tymczasem ja będę sobie pisał, jak będę chciał. ;)
Ktoś może skorzysta, a nie będzie wylewał pseudonacjonalistyczne frustracje na forum.

martinos1985

Ty sobie piszesz jak chcesz a ja stawiam spację tam gdzie mi się podoba. Lepiej zrobić błąd interpunkcyjny niż będąc polakiem pisać w nie swoim języku. Aż dziw bierze, że ci nie jest wstyd. Wypad z kraju z takim podejściem!!!

Andrzejek324

Over'n out zakompleksiony Polaczku! (choć wątpię, czy to zorozumiesz).

martinos1985

Wypad z kraju lamusie! Nie tolerujesz polskiego języka to nie pisz na polskim forum!

Andrzejek324

Jakie "up"?! Przecież podobno jesteś w Polsce i należy pisać po polsku! O.O

martinos1985

Nie pokazało mojego postu a to były najszybsze dwie litery mające jakiekolwiek znaczenie. Jedno słowo po angielsku to nie cały monolog.

Andrzejek324

Jesteś przykładem na to, że nie każdy powinien mieć dostęp do internetu...

MKvili

Nie wydaje mnie sie.