5,6 14 tys. ocen
5,6 10 1 14067
4,5 12 krytyków
Frontière(s)
powrót do forum filmu Frontière(s)

Bardzo podobał mi się ten film. Nie jestem jakimś fanem gatunku a już wogóle tego typu horrorów ale ten naprawdę mi się podobał. Taka Europejska Masakra z tego wyszła, ale jest bardzo dobrze. Rewelacyjna scena gdy zginał ojciec i wszyscy siegaja po broń, Świetnie to wyszło. Do tego bardzo dobra muzyka i ciężki klimat. Dałem 9/10 bo to najlepszy horror z 2007 roku jaki widziałem.

grand_1349

No to chyba oglądaliśmy dwa różne filmy o takim samym tytule... Ja widziałem jeden z najgłupszych filmów pod względem fabuły, jakie przyszło mi kiedykolwiek oglądać. Bezsensowna rzeźnia, która kończy się w nad wyraz idiotyczny sposób. Cały film jest przepełniony PORAŻAJĄCĄ ilością głupich scen i pomysłów (chociażby te "zmutowane" dzieciaki w piwnicach).

ocenił(a) film na 7
Alpaka

no jak dla mnie film wcale nie był głupi. Bezsensowna rzeźnia? To juz taki gatunek filmowy w którym leje się sporo krwi. A do tego film ma wielki atut - REWELACYJNĄ muzykę którą w horrorach nie często się spotyka.

ocenił(a) film na 5
grand_1349

jak to jest horror to niewiem.....
obejrzyj sobie prawdziwy horror np: klątwa, shutter (japonska wersja), halloween, piła (wszystkie części), Karma dla bestii (polecam)

pln90

Nie oglądałem tego filmu, ale lubię horrory... Oglądałem większość z wymienionych, tzn. shutter (japonska wersja), halloween, piła (jak narazie 2 części) i mam pytanie - co to za film:Karma dla bestii? Czy warto oglądać, jeśli lubię horrory w stylu japońskim? Wiem, że mogę przeczytać opis, ale wolę opinię kogoś, kto oglądał te filmy, które ja oglądałem, a dodatkowo jeszcze tę produkcję...

grand_1349

Dla mnie ten horror jest z gatunku "rzeźnia" - kupa przemocy krwi etc. Patrząc pod tym względem ciężko znaleźć podobny na rynku nie pochodzący z usa! Jak ktoś lubi tego typu filmy, z pewnością mu się spodoba!