Tylko dla fanów gore. Ja się do tej grupy nie zaliczam, mimo że jestem wielkim fanem horrorów. Film jest bardzo mroczny i makabryczny. Ogólnie nie polecam jeśli nie lubisz tego typu filmów. Po tym jak obejrzałem do połowy to dzieło musiałem sobie zapodać lekką komedyjke na poprawe nastroju.
Pozdrawiam.
To zależy od gustu. Ja lubię gore, ale na scenie z ucinaniem ścięgien- odwróciłam się... Mnie się ten film bardzo podobał, skojarzył mi się z filmem "Wrong turn"/"Droga bez powrotu" używali podobnej broni itp. Jeżeli ktoś nie lubi krwawych filmów, to rzeczywiście nie jest film dla niego, natomiast na mnie wywarł pozytywne wrażenie :) daję 8/10
To był pierwszy film przy którym dzwigało mi sie czego nie mam w zwyczaju. Wzrok odwróciłem tylko wtedy gdy przechodzili przez ten tunel, ale to dlatego ze mam lekką klaustrofobie. A jesli chodzi o sam film to powiem tak, bardzo dobry, przed tym filmem sądzilem ze hostel to chory film, ale hostel przy nim jest po prostu cieniuteńki i to bardzo, jeden z lepszych filmów jakie widziałem po tym filmie utwierdzam sie w przekonaniu, ze amerykanie mają sie czego uczyc od europejczyków jesli chodzi o robienie horrów. 9/10