PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=440586}
5,6 14 tys. ocen
5,6 10 1 13993
4,2 11 krytyków
Frontière(s)
powrót do forum filmu Frontière(s)

byłabym bardzo wdzieczna gdyby ktos napisal jak sie film skonczyl..niestety nie dotrwałam do końca z przyczyn wiadomych:) a ciekawa jestem jak sie skończyło i kto przeżył(jezeli w ogole:) zakończyłam oglądanie na tym jak Yas miała iśc po pomoc i kopała w tym bagnie wśród świń próbując sie wydostać,a Alex przykłuty był dalej bo nie mogli przerwać jego łańcucha..jezeli byłby ktos uprzejmy napisac co bylo potem bede bardzo wdzięczna:)

ocenił(a) film na 5
szpadka

Oj, to dość spora część filmu Cię ominęła :) No, ale pokolei spróbuję streścić resztą...
A więc Yasmine wydostała się na wolność. Jednak bardzo szybko została złapana i była szykowana na żonę jednego z tych zwyrodnialców. Alex zostaje zastrzelony, a jego kolega-Farid ginie w komorze ciepłowniczej.
Podczas uroczystej kolacji Yas uwalnia się. Przemieszczając się po farmie i okolicznej kopalni zabija każdego z tych świrów. Pomaga jej Eva, dzięki czemu obie uchodzą z życiem. Eva zostaje na farmie razem ze swoimi chorymi dziećmi, a Yas ucieka samochodem z tego koszmarnego miejsca. Ostatnia scena filmu jest taka, że główna bohaterka napotyka na drodze policyjną blokadę i dobrowolnie oddaje się w ręce policji. To co przeszła i to do czego była zmuszona, by przetrwać wywarło u niej ogromny szok...
No to tak pokrótce byłoby tyle, takie mini streszczenie:)

Adam

:) bardzo Ci dziekuje :)juz wszystko wiem hmm wlasnie tak myslałam ze tylko ona przetrwa.. pozdrawiam i jescze raz dzięki:)