bardzo brutalny film. dużo krwi, bezsensownej przemocy, patologii. jest on, wg mnie, lepszy niż Piły, bo straciły dla mnie sens po 3 części (nie wiem po co oni to ciągną? żeby pokazać wszystkie sposoby zabijania?!). czytając niektóre komentarze stwierdzam, że oglądając współczesne horrory nie można za bardzo nastawiać się na wyrafinowaną fabułę. są brutalne i bezsensowne. ogólnie rzecz ujmując film ten oglądało mi się bardzo fajnie (a np przy Pile 4 przysypiałem). był by on jeszcze lepszy gdyby nie było tego wątku kanibalistycznego.
brutalny? A gdzie Ty tam widziales brutalnosc? Po plakacie spodziewalem sie naprawde chorego filmu, a tu co? psikus.
Jeżeli chcesz oglądnąć naprawdę brutalny to polecam Martyrs. Nie wiem jaki jest Frontiere's bo jeszcze sciągam... Ale wydaje mi się ze martyrs jest takim filmem gdzie ciężko wytrzymać to napięcie....
hehe, za późno. najpierw obejrzałem frontiere(s), a na drugi dzień martyrs. co do martyrsa, to jest to chyba najbrutalniejszy film jaki oglądałem...
zgadzam się z Toba"Martyrs"też był dobry jednak mi bardziej spodobał się "frontieres"