Większej chały nie widziałam już długo długo....
Jak w ogóle na plakacie mogło pojawić się to stwierdzenie ..."przy tym filmie to wszystkie piły to tępe narzędzia"??? ten film "Pile" nie dotasta do pięt, baaa nawet nie da się tego porównać, bo skali by zabrakło.
Nie polecam, szkoda czasu. Przesadzone sceny, krew sikająca z siłą wodospadu, trzesąca się do przegięcie główna aktorka, i cała fabuła mega przesadzona a wręcz pozbawiona jakiegoklowiek sensu. Do bani i już.
W 100% się zgadzam. Scenariusz złożony z wymyślonych w kiblu wątków, które nijak się trzymają kupy, którą ten film jest niestety. W żaden sposób film nie muska nawet pięt 'Pile I-V' ani pod względem brutalności, tak już kompletnie fabularnie.
Jest słaby, nieprzemyślany, nudny a momentami wręcz śmieszny. Żenada kompletna i można nie wiem jak bardzo kochać horrory i wybaczać kiepskie ich fabuły, ale tego się zwyczajnie nie da znieść!! Obejrzałem go do końca tylko dzięki napojom alkoholowym...
to piły są wg ciebie dobre. jedynka i dwójka były spoko, ale po chuj to ciągnąc? żeby pokazać kolejne sposoby zabijania? bez sensu. a tu mamy coś świeżego. oglądałem z zainteresowaniem, a przy pile 4 usypiałem. pozdrawiam
Xavier Gens chciał być po prostu lepszy od reżyserów Piły i stworzył film lepszy właśnie od Piły i trochę przesadził moim zdaniem widząc zwiastun już robiło mi się nie dobrze nie powinni wypuszczać takiego Horroru wogólę Piła to jeszcze bo tu są części ale ten film to już naprawdę ten reżyser przesadził długo ten film w kinach nie był kto wogóle zgodził się go wypuścić na Ekran kin? "to nie jest film dla normalnych ludzi" dla mnie to czysta głupota jak tak można? ja się dziwie że ci wszyscy aktorzy zgodzili się w tym filmie zagrać widać... nie rozumiem tego.
co ty wogule mowisz.Pila to dupy sie nadaje.Te mordy nie trzymaja sie kupy,caly film to kupa gowna i zwieracz na nich nie wytrzymuje
Nie przesadzaj,ciekawe jakbys ty wygladala i zachowywala po takiej masakrze.Chcialbym to zobaczyc.Krwi bylo duzo i tak powinnien wygladac zajebisty,prawdziwy horror.i do takiego filmu trzeba niestety dorosnac...
Jasne - chyba sam jeszcze nie dorosłeś skoro takie głupoty wypisujesz - ja bynajmniej nastolatką nie jestem już dawnoooooooo.
Dobre hahah... Dorosnąć do tego filmu... Oglądałem go sam, w nocy (tak jak zalecają "znawcy") i ani przez moment się nie bałem. Co tam jest strasznego? Może kogoś naprawdę bardzo wrażliwego przerazi widok litrów krwi. Dla mnie ten film jest po prostu śmieszny. Fabuła kompletne dno. Powinni jeszcze podkręcić, że ci kanibale nie jedli Żydów, bo to przecież nieczysta krew.
Kolejny niedopieszczony rasista. Co masz do Żydów? Jeśli chodzi o film, to jeżeli dla Ciebie ten film jest śmieszny, a fabuła poziomem "przyhacza" o dno, to podaj proszę inne tytuły filmów tego gatunku, w których jest porywająco ciekawa fabuła. -.- Chętnie się pośmiejemy. :)
Ja osobiście mam wiele, ale nie o to tutaj chodzi. Przecież to byli "kanibale naziści". Skąd te zaślubiny syna "wodza" z kolorową? Gdzie tu konsekwencja?