super stadium psychiki nareszcie glowna bohaterka ktora nie tylko anihiluje wszytskich przeciwnikow ale i jest czlowiekiem ktory reaguje na zastana rzeczywistosc i to raguje w sposob ludzki.
To twoim wyznacznikiem BARDZO DOBREGO filmu jest fakt ze bohaterka przezyla ???????????????????????????
Żalosne :|
a czy ja cos takiego napisalam?!
prosze cie cofnij sie do szkoly podstawowej i naucz sie czytac ze zrozumieniem a potem wroc przeliteruj sobie dokladnie kazdy wyraz i napisz posta:)
zalosne:):)))
W zupełności nie zgadzam się z Twoją opinią. Film oceniam na 0/10, nawet 1 nie warto mu dać. Zero fabuły, zerowa gra aktorów, zerowy scenariusz. Bohaterowie wykazują się nad naturalnym stopniem głupoty. Słaba kopia hostelu i piły. Czy ten film w ogóle ma jakiś sens? Nawet mi się nie chce wspominać samego początku filmu, który kupy d*** się nie trzyma.
Dokładnie. Najlepszy dowód na to, że dobra reklama i hasła typu "To nie jest film dla normalnych ludzi" jednak przyciągają, a zarobić może film na który 99% ludzi nie dało by złotówki. Aż się cieszę, że go ściągnąłem z internetu :) a nie dofinansowałem tą pseudo filmową produkcję.
Ja gdyby nie plakat to pewnie bym tego nie obejrzala.
Tak samo jak filmu Freakshow ktory jakby nie bylo tez mial dobra reklame w necie, a okazal sie katastrofa :/
Hihi tez z ciekawość go zassałem widząc ten wspaniały napis na plakacie no i połowę obejrzałem na podglądzie raczej nie warto zawracać sobie tym filmem głowy strasznie podobny do Teksańskiej M...Piłą M...
dla mnie hostel byl ... nie wiem jak to okreslic... totalnym nieporozumieniem. porownywanie tych dwoch filmow jest dowodem na to ze kazdy krawawy film wrzuca sie do jednego worka. a haslo reklamowe tego filmu imho jest tez chybione...bo samo prowkuje tego typu komentarze.
Tu się z tobą zgodzę ale tylko tutaj .Prawda jest taka ,że jedyną wspólną i podobna cechą tych filmów (Hostelu i Piły) jest nadmierne duże ilości "krwi".
Aschette wiadomo ze one sie roznia , ale prawda jest taka ze Hostel byl pierwszy i zawsze bedzie sie takie filmy do niego porownywalo ( albo do Pily ).
Jakby nie bylo we wszystkich krew sie leje na wszystkie strony i jest brutalnie wiec kilka cech wspolnych maja.
Przykro mi ale Teksańska masakra była pierwsza i raczej ten film jest wzorowany na niej .Czy to tak ciężko odróżnić .Piła i hostel to całkiem dwa różne filmy o o brutalnym zabijaniu - Frontière(s)w żaden sposób nie nawiązuje do tych filmów ...
Mam podobne odczucia.
Bardzo miło się rozczarowałem…
Po przeczytaniu recenzji miałem złe nastawienie, ale… ;)
Oglądałem go na maratonie w Multikinie, po Pile IV i przed Nocnym Pociągiem z Mięsem.
I obu konkurentów bije o nie jedną głowę.
Kilka powodów dlaczego warto go zobaczyć.
1. Główna rola kobieca
2. Ostre sceny
3. Psychologia
4. Fabuła
Wady:
1. Słaby początek
2. Miejscami słabe ujęcia
3. Trochę podobny do Teksańskiej Masakry
(Ale moim zdaniem o wiele lepszy)
PS. Polecam wszystkim ten film,
jeżeli chcą przeżyć chwile z szeroko otwartymi oczami. ;)