PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=440586}
5,6 14 tys. ocen
5,6 10 1 14006
4,5 13 krytyków
Frontière(s)
powrót do forum filmu Frontière(s)

super stadium psychiki nareszcie glowna bohaterka ktora nie tylko anihiluje wszytskich przeciwnikow ale i jest czlowiekiem ktory reaguje na zastana rzeczywistosc i to raguje w sposob ludzki.

ocenił(a) film na 8
Aschette

Film oceniam jako bardzo dobry. Przynajmniej główna bohaterka żyje.

ocenił(a) film na 3
fjona1

To twoim wyznacznikiem BARDZO DOBREGO filmu jest fakt ze bohaterka przezyla ???????????????????????????

Żalosne :|

ocenił(a) film na 7
_Mika_a

a czy ja cos takiego napisalam?!

prosze cie cofnij sie do szkoly podstawowej i naucz sie czytac ze zrozumieniem a potem wroc przeliteruj sobie dokladnie kazdy wyraz i napisz posta:)

zalosne:):)))

ocenił(a) film na 1
Aschette

W zupełności nie zgadzam się z Twoją opinią. Film oceniam na 0/10, nawet 1 nie warto mu dać. Zero fabuły, zerowa gra aktorów, zerowy scenariusz. Bohaterowie wykazują się nad naturalnym stopniem głupoty. Słaba kopia hostelu i piły. Czy ten film w ogóle ma jakiś sens? Nawet mi się nie chce wspominać samego początku filmu, który kupy d*** się nie trzyma.

ocenił(a) film na 3
virus_t

virus teraz tylko dla kasy filmy robia i potem takie szmiry wychodza :/

ocenił(a) film na 1
_Mika_a

Dokładnie. Najlepszy dowód na to, że dobra reklama i hasła typu "To nie jest film dla normalnych ludzi" jednak przyciągają, a zarobić może film na który 99% ludzi nie dało by złotówki. Aż się cieszę, że go ściągnąłem z internetu :) a nie dofinansowałem tą pseudo filmową produkcję.

ocenił(a) film na 3
virus_t

Ja gdyby nie plakat to pewnie bym tego nie obejrzala.
Tak samo jak filmu Freakshow ktory jakby nie bylo tez mial dobra reklame w necie, a okazal sie katastrofa :/

_Mika_a

Hihi tez z ciekawość go zassałem widząc ten wspaniały napis na plakacie no i połowę obejrzałem na podglądzie raczej nie warto zawracać sobie tym filmem głowy strasznie podobny do Teksańskiej M...Piłą M...

ocenił(a) film na 7
virus_t

dla mnie hostel byl ... nie wiem jak to okreslic... totalnym nieporozumieniem. porownywanie tych dwoch filmow jest dowodem na to ze kazdy krawawy film wrzuca sie do jednego worka. a haslo reklamowe tego filmu imho jest tez chybione...bo samo prowkuje tego typu komentarze.

Aschette

Tu się z tobą zgodzę ale tylko tutaj .Prawda jest taka ,że jedyną wspólną i podobna cechą tych filmów (Hostelu i Piły) jest nadmierne duże ilości "krwi".

ocenił(a) film na 3
Aschette

Aschette wiadomo ze one sie roznia , ale prawda jest taka ze Hostel byl pierwszy i zawsze bedzie sie takie filmy do niego porownywalo ( albo do Pily ).
Jakby nie bylo we wszystkich krew sie leje na wszystkie strony i jest brutalnie wiec kilka cech wspolnych maja.

_Mika_a

Przykro mi ale Teksańska masakra była pierwsza i raczej ten film jest wzorowany na niej .Czy to tak ciężko odróżnić .Piła i hostel to całkiem dwa różne filmy o o brutalnym zabijaniu - Frontière(s)w żaden sposób nie nawiązuje do tych filmów ...

ocenił(a) film na 8
Aschette

Mam podobne odczucia.

Bardzo miło się rozczarowałem…

Po przeczytaniu recenzji miałem złe nastawienie, ale… ;)

Oglądałem go na maratonie w Multikinie, po Pile IV i przed Nocnym Pociągiem z Mięsem.
I obu konkurentów bije o nie jedną głowę.

Kilka powodów dlaczego warto go zobaczyć.

1. Główna rola kobieca
2. Ostre sceny
3. Psychologia
4. Fabuła

Wady:

1. Słaby początek
2. Miejscami słabe ujęcia
3. Trochę podobny do Teksańskiej Masakry
(Ale moim zdaniem o wiele lepszy)

PS. Polecam wszystkim ten film,
jeżeli chcą przeżyć chwile z szeroko otwartymi oczami. ;)