PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=440586}
5,6 14 tys. ocen
5,6 10 1 13993
4,2 11 krytyków
Frontière(s)
powrót do forum filmu Frontière(s)

top gore

ocenił(a) film na 7

Wypiszcie top 10 lub top 20 filmów które są najmocniejsze, najkrwawsze i najbrutalniejsze jakie kiedykolwiek oglądaliście!!!

ocenił(a) film na 7
zurek2332

Co prawda dopiero teraz zaczęłem oglądać te takie mocniejsze snuffy, ale gore oglądałem:więc
1. Najście
2.Cannibal Holocaust
3.Guinea pig- devil's Experyment
4.Martyrs
5.Blady strach
6.Hostel 2
7.August Underground
8.Frontiere
9.Farmhouse
10.Teksańska masakra
11.Piła III
12.Guinea Pig 2
13.Snuff 102
14.Rec
15.Wolf Creek
16.Ichi the killer

Z takich krwawszych to już wszystko , czekam na twoje ;D- proszę o dopisek na moim profilu, ok??? dziex i pozdro

w razie pytan watpliosci propozycji wal śmiało- kocham horrory i mogę o nich pisać i gadać wieczność, wynieniać się ich wrażeniami i opiniami non stop ;)

ocenił(a) film na 7
marcin724

moje to:
Wzgórza mają oczy
Droga bez powrotu 2
Nekromantik
Cannibal holocaust
Zejście
Nocny pociąg z mięsem
Frontiere
Farmhouse
Martyrs (bardzo mocny)
Piła 1,2,3,4,5
Hostel 1,2
Mord w kawałkach
Teksańska masakra piłą mechaniczną początek
REC
Piątek 13
Martwica mózgu
Hellraiser

ocenił(a) film na 2
zurek2332

[REC] Gore ahahahahahah!!!!!!!Ludzie, jezeli gdzies jest troche krwi to nie znaczy, ze to jest gore xD ilosc krwi w Hostel(II) i [REC] jest nieporownywalnie wieksza...Przy okazji, widzielem ponad polowe gore z tych list i to sa kompletne dna :)

ocenił(a) film na 7
persching16

no to w takim razie poleć mi coś naprawdę dobrego, z gore oczywiście, dawno nic zajebistego nie widziałem

ocenił(a) film na 2
marcin724

Kolego ja zbyt duzo takich filmow nie ogladalem, bo uwazam je za niezbyt dobre kino, ale to moja suboektywna opinia :) wiec moje propozycje(mogles widziec lub sa dla Ciebie za stare, nie wiem czy przywiazujesz uwage do roku wydania filmu)
-Red Room Japoński 1999r
-Martwica Mózgu 1992r
-Nekromantik
-Zjedzeni żywcem
-Man Behind The Sun 1988r
-Ziemia Potępionych 2005r
Dodam, ze najbardziej brutalne i krwawe sa Gore Japonskie :)

ocenił(a) film na 7
persching16

z gore to właśnie wolę te starsze produkcje, martwice mozgu, nekromantika i man behind the sun mam w kolejce. pozostałe propozycje oglądne z przyjemnoscią.

pozdro i dzięki ;)

ocenił(a) film na 2
marcin724

Jakos te nowe czasem ogladam, ale nie przypadaja mi do gustu, a jak ogladam te stare to podziwiam rezyserow za odwage, ze pokazali takie obrazy :D Ale na pierwszy ogien wez Red Room, mocny jest(moim zdaniem oczywiscie).Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
persching16

słyszałem kiedyś o tym filmie, ktoś mi o nim opowiadał,ale tytułu nie kojarzył- wiesz, za miesiąc może obejrzę, wszystkie proponowane zapisuję sobie po kolei, i moja kolejka liczy z 70 tytułów....;)

ocenił(a) film na 2
marcin724

Ahahaha to życze powodzenia :D Mi 70 filmów zajeloby, hmm 70 dni, co wieczor jeden film ogladam :) A Ty ile filmów dziennie ogladasz?

ocenił(a) film na 7
persching16

zależy od nastroju.

wiesz, czasem jest tak, że wogóle nie oglądam, czasem jeden na wieczór mi starcza, a jak są wakacje (tak jak teraz) to często robię sobie całonocne maratony- tak jak ostatnio- od 21 do 7.30 rano ;D

ocenił(a) film na 2
marcin724

O ja :D Ja lubie kino, nawet bardzo ale ogladam gora 3 filmy dziennie rano, po poludniu i wieczorem ;) oczywiscie w wakacje :P Jezeli chodzi o rok szkolny to jest krucho, bo poprostu ja duzo pracuje, ale nadrabiam w weekend ;P

ocenił(a) film na 7
persching16

dokładnie, dlatego teraz trzeba duzo obejrzeć. A tak ogólnie to w jakich gatunkach gustujesz??? ;P

ocenił(a) film na 2
marcin724

Oj wystarczy spojrzec na moje ulubione (duzo ich jakby co :D) gustuje od komedii przez dramaty do horrorow, naprawde lubie kazdy gatunek ;) moze dziwne, ale nie mam zadnego ulubionego gatunku.Tak w ogole chetnie bym ogladal filmy calymi dniami w wakacje, ale moja kochana oczywiscie mamuska sie ze tak powiem czepia, ze przy laptopie siedze i ogladam filmy, wiec ograniczam ;/ Mam sporo filmow do obejrzenia, a nie moge.Ojcu to nie przeszkadza ale mamuska sobie szuka problemow, wmamiwa sobie, ze sie uzaleznilem od komputera -.- No co mam obowiazki domowe - wykonuje je, mam kumpli - nie zaniedbuje ich, poszlajam sie, pogadam, to jestem ciekaw co mam robic by bylo dobrze.Ale sie nie dogodzi, dla przykladu, powiedziala zebym zaczal jezdzic na rowerze(umiem, ale nie przepadam xD) nastepnego dnia jak zwykle poszedlem na silownie i co, jezdzilem na rowerze stacjonarnym i cwiczylem.A mamuska co?Nie podobalo jej sie bo powiedziala, ze powinienem jezdzic na prawdziwym, jednak roznicy nie wiedze xD Uff sie wylalem :D

ocenił(a) film na 7
persching16

no to widzę, że ty masz tak samo jak ja. Przychodzi rachunek za prąd i tylko 3 dni krzyków hehe

ocenił(a) film na 2
marcin724

No mam dziwnie tyle powiem :) Kurde ale mam jazde na Underworlda :D

ocenił(a) film na 8
persching16

może dziewczyny sobie poszukaj.Uwierz, są lepsze rzeczy od komputera :P i retuba.

ocenił(a) film na 2
Make_Me

Ty czlowieku na jakiej podstawie w ogole takie historie snujesz?Nie wiesz jak wyglada moj dzien i noc, nie wiesz jak zyje, wiec nie gadaj glupot...Co mam Ci przedstawic?