PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=440586}
5,6 14 tys. ocen
5,6 10 1 13993
4,2 11 krytyków
Frontière(s)
powrót do forum filmu Frontière(s)

Film tragiczny, dawno nie oglądałem tak dennego filmu, z tyloma błędami, z tak bzdurną fabułą. Na dodatek te sceny faszystowskie, faceci napier***** kobietę... Żenada,, jednym słowem opisując. Mógłbym się dalej rozpisać ale to nie ma sensu. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
JaRi

w dodatku dodaje, ze sporadycznie kiedy tak wypowiadam się o filmach. Zazwyczaj jak mi sie nie podoba to opisuje to normalnie, ale te film po prostu aż mnie wpienił na maxa.... Pozdro ;)

ocenił(a) film na 9
JaRi

Mwahahahhaahhaahha... 'W dodatku dodaje'- odsyłam na j.polski ;D A nie rozumiem co Cie tak 'wpieniło na maxa'? Bo zdradzę Ci tajemnice- to, że mężczyźni bili kobiete było częścią filmu i było zamierzone więc nie wiem o co Ci chodzi ;D to jest część tego filmu xD

ocenił(a) film na 1
xDrejzler

a Tobie radzę poczytać trochę o ortografii ;) film do dupy, jednym słowem opisując ;)

ocenił(a) film na 9
JaRi

Gdzie widzisz błędy? :D

xDrejzler

Może chodzi o to, że nieregularnie używasz "ą" i "ę".

Co do samego filmu to dla mnie żałosne jest to, że wielcy rasiści,naziści,biali panowie chcą, by jeden z nich ożenił się
z kolorową(ciężko określić jakiej rasy była).

ocenił(a) film na 9
nd39

Heh ;D , a ja myślę, że koleś po prostu nie wiedział co napisać ;)

xDrejzler

To bardziej prawdopodobne. Tak czy inaczej czepianie się o błędy to głupota.

ocenił(a) film na 7
JaRi

a czy wiesz, że istnieje coś takiego jak faszyzm? ten film jest w pewnym stopniu o tym właśnie. miał szokować, i szokuje

pete_stan

To byli naziści, a nie faszyści.
Więc faszyści byli kanibalami?

ocenił(a) film na 9
nd39

Jezusie ratuj!

Czy wy nie rozumiecie, że to film?! NIE! Faszyści nie byli kanibalami! ALE CI Z FILMU BYLI!

xDrejzler

Rozumiem, że to film. Bardzo słaby, momentami zabawny. Chodzi mi o to, że na pewno lepszym rozwiązaniem byłoby gdyby ten kanibalizm wynikał np. z obrządków religijnych czy coś takiego.
A dla tego co uważa, że faszyzm=nazizm pozdrowienia i gratulacje.

ocenił(a) film na 7
nd39

chodziło mi o to, że JaRi napisał: "Na dodatek te sceny faszystowskie, faceci napier***** kobietę... "- co w tym dziwnego? Robili gorsze rzeczy. Jak dla mnie faszysta= nazista. A i w innym wątku napisałem, że film BYŁBY lepszy gdyby nie ten kanibalizm.

ocenił(a) film na 1
pete_stan

hahahahaha... szokuje? W ktorym momencie? Pewnie jak typek nie moze trafic w kobiete ktora stoi 0.5 metra dalej, a dziewczynka z 20 m laduje mu solidnego head shota.Tak, to musi byc ten szokujacy moment :) pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
Hempgru100

ogólnie napisałem o tematyce filmu. niektórych ona szokuje. a ten moment, o którym piszesz to całkiem niezły był:) i to nie była dziewczynka

ocenił(a) film na 1
pete_stan

no wiesz... moze i byl o jakies szokujacej tematyce, ale ja jej nie zauwazylem bo ten film byl zbyt zabawny:)