Film tragiczny, dawno nie oglądałem tak dennego filmu, z tyloma błędami, z tak bzdurną fabułą. Na dodatek te sceny faszystowskie, faceci napier***** kobietę... Żenada,, jednym słowem opisując. Mógłbym się dalej rozpisać ale to nie ma sensu. Pozdrawiam
w dodatku dodaje, ze sporadycznie kiedy tak wypowiadam się o filmach. Zazwyczaj jak mi sie nie podoba to opisuje to normalnie, ale te film po prostu aż mnie wpienił na maxa.... Pozdro ;)
Mwahahahhaahhaahha... 'W dodatku dodaje'- odsyłam na j.polski ;D A nie rozumiem co Cie tak 'wpieniło na maxa'? Bo zdradzę Ci tajemnice- to, że mężczyźni bili kobiete było częścią filmu i było zamierzone więc nie wiem o co Ci chodzi ;D to jest część tego filmu xD
a Tobie radzę poczytać trochę o ortografii ;) film do dupy, jednym słowem opisując ;)
Może chodzi o to, że nieregularnie używasz "ą" i "ę".
Co do samego filmu to dla mnie żałosne jest to, że wielcy rasiści,naziści,biali panowie chcą, by jeden z nich ożenił się
z kolorową(ciężko określić jakiej rasy była).
a czy wiesz, że istnieje coś takiego jak faszyzm? ten film jest w pewnym stopniu o tym właśnie. miał szokować, i szokuje
Jezusie ratuj!
Czy wy nie rozumiecie, że to film?! NIE! Faszyści nie byli kanibalami! ALE CI Z FILMU BYLI!
Rozumiem, że to film. Bardzo słaby, momentami zabawny. Chodzi mi o to, że na pewno lepszym rozwiązaniem byłoby gdyby ten kanibalizm wynikał np. z obrządków religijnych czy coś takiego.
A dla tego co uważa, że faszyzm=nazizm pozdrowienia i gratulacje.
chodziło mi o to, że JaRi napisał: "Na dodatek te sceny faszystowskie, faceci napier***** kobietę... "- co w tym dziwnego? Robili gorsze rzeczy. Jak dla mnie faszysta= nazista. A i w innym wątku napisałem, że film BYŁBY lepszy gdyby nie ten kanibalizm.
hahahahaha... szokuje? W ktorym momencie? Pewnie jak typek nie moze trafic w kobiete ktora stoi 0.5 metra dalej, a dziewczynka z 20 m laduje mu solidnego head shota.Tak, to musi byc ten szokujacy moment :) pozdrawiam.
ogólnie napisałem o tematyce filmu. niektórych ona szokuje. a ten moment, o którym piszesz to całkiem niezły był:) i to nie była dziewczynka