PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616362}

Góra śmierci

Deadly Descent
2013
2,2 600  ocen
2,2 10 1 600
Góra śmierci
powrót do forum filmu Góra śmierci

widziałem zdecydowanie gorsze gnioty, a otrzymywały wyższe oceny. Ten film, oczywiście, nie za bardzo można polecić do oglądania, ale też nie jest to totalne dno. Jest po prostu słaby i tyle. Poza tym, to chyba nie jest z niesławnej wytwórni SyFy?

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 5
adrian

No to wszystko jasne. Jeżeli to SyFy, to mamy do czynienia z wyżynami sztuki filmowej...(oczywiście, w kategorii: "filmy z wytwórni SyFy")... We wszelkich innych kategoriach - złota malina!

ocenił(a) film na 3
karakrytyka

tak masz racje sa gorsze filmy ktore maja wyzsze oceny dlatego ja dalem 3/10 czyli slaby, wiec nie rozumiem czemu ty dales 5/10 skoro twierdzisz ze film jest slaby 5=średni

ocenił(a) film na 5
Wenzu

ocena 5/10 w kategorii: filmy z wytwórni SyFy. Czyli zaliczam go do kategorii gniotów w strefie stanów średnich. Czyli inaczej: "z trudem, ale można wytrzymać". :-)

ocenił(a) film na 3
karakrytyka

hmmm no nie rozumiem cie nadal. skala filmwebu jest jedna i nie ma ona potkategorii, 5=sredni 4=ujdzie 3=slaby. nie widze zeby byla mozliwosc oceny filmu w takich kategoriach jak napisales. ocena to ocena 5=sredni. idac twoim tokiem rozumowania to taki film hmm jak np krwawy sport z van damme powinien miec ocene 10/10 w kategorii najlepszy film klasyk kina akcjii z van damme no bezsens, skala jest jedna a oceniajac tak jak ty oceniasz z jakimis podkategoriami jest wprowadzaniem ludzi w blad bo oecna jest globalna

ocenił(a) film na 3
Wenzu

sprawdzilem twoj profil i wszystko jasne. pozdro

ocenił(a) film na 5
Wenzu

nie za bardzo chwytam jaki związek ma mój profil z tą oceną, ale niech Ci będzie. Przynajmniej zaspokoiłeś swoja ciekawość... Pozdro

Wenzu

'Krwawy Sport' z Van Damme zasługuje wyłącznie na ocenę 10/10 bez względu na kategorię :)