PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463351}

Góra czarownic

Race to Witch Mountain
2009
5,9 25 tys. ocen
5,9 10 1 24514
4,4 5 krytyków
Góra czarownic
powrót do forum filmu Góra czarownic

Film jak film, dałabym nawet 8/10 ! Ale polscy dubbingowcy jak zwykle odwalili kaszanę! Męczyłam się cały film słuchając tych niedopasowanych głosów! Taniej i lepiej by wyszło zatrudnić lektora! A Tak powstał jeden wielki paszkwil! Nie polecam, chyba, że traficie na wersję bez dubbingu!

ocenił(a) film na 8
CiotkaKlotka

Tak jest już lepiej znaleźć wersję angielską z napisami polskimi.

ocenił(a) film na 10
CiotkaKlotka

Nie oglądałem tego akurat filmu z dubbingiem ale wierze ci na słowo. Polski dubbing jest co najmniej śmieszny i niepotrzebny chyba ze film chce sie odbębnić nie wczuwając sie zupełnie.

użytkownik usunięty
CiotkaKlotka

Dlatego od 10 lat nie oglądam filmów z dubbingiem.

Ja oglądałam z napisami. Widziałam kawałek z dubbingiem i zdecydowanie nie polecam. Ogólnie filmu nie polecam, ale jak już to tylko w wersji angielskiej.

ocenił(a) film na 10
CiotkaKlotka

To już wolałbym oglądać orginał z kamery niż popaprany polski dabing.Polski dabing jest prawie zawsze popaprany.Tylko w oryginale z napisami filmy są najlepsze.Dla mnie film 9/10

leptony

Popieram. Mało jest dubbingu który dobrze brzmi i nie psuje filmu. Na szczęście oglądałem to z napisami :)

ocenił(a) film na 4
leptony

Sam jestes "orginalny dabing".
Film jest swoja droga tragicznie niskich lotow. Jesli to sa dzis filmy dla mlodziezy, to nic dziwnego, ze ta nie potrafi nawet pisac poprawnie.

użytkownik usunięty
_Michal

Oglądam również filmy dla dzieci ale ten poza efektami specjalnymi jest TRAGICZNY.

ocenił(a) film na 10
_Michal

Drugi wyraz napisałem poprawnie"Tylko w oryginale...",a pierwszy był prowokacją ,żeby ktoś pomyślał coś zanim napisze typu "tragicznie niskich lotow"