Przy tym filmie i tego typu produkcjom mozna zarzucac ,ze nie smiesza ,sa wulgarne lub wymuszaja zabawne sytuacje.
Ten film nie jest idealny i ma cos z tego to fakt.
Skoro jest to film o tytule glupi i glupszy to musimy oczekiwac pewnego poziomu humoru - tutaj beda piardy, glupie teksty czy jakies sytuacje o ktorych bohaterowie nie maja pojecia bo sa poprostu glupi.:)
Ten film jako sequel spisuje sie wg mnie na 8/10.
Humor jest przedni jak w poprzednich czesciach choc czasami wymuszony (banan do trumny?)
Jest tez zaskakujacy bo przed obejrzeniem bylem przekonany ,ze Penny to jednak dziecko Lloyda bo jest do niego naprawde podobna ;)
Tak czy siak bohaterowie mimo ,ze sa starsi to dalej bawia i licze ,ze ujrze ich w kolejnych czesciach.Minimum trylogia bo wynik w box office nie jest zly.
Co do samej koncowki to mamy tu postac z 1 czesci i moze to jakas furtka wlasnie do kolejnej czesci ?
Ace Ventura 3 brzmi niezle.Chcialbym jeszcze Maske 2 (nie licze "Dziedzica..") ale watpie baaardzo
Cam Neely - Sea Bass . W glupi i glupszy 1 pamietam nazywany byl "Kufel" bodajze.
To byl facet ktorego Lloyd i harry zrobili w bambuko.
Mowisz o filmie "Glupi i glupszy kiedy Harry poznal Lloyda" ten film przynajmniej dla mnie nie jest zaliczany do trylogii.
Jest to produkcja robiona z innymi aktorami i przez innych tworcow.Licze na normalna trylogie
Niby to historia o tych samych bohaterach i formalnie jest chyba częścią serii, ale można ją nazwać w takim razie prequelem żeby nie mieszać twórców.
Tak to jest prequel.Tylko niestety dla mnie i mysle ,ze nie tylko mnie jest to niepotrzebna i slaba czesc.
Czytalem ,ze prawdopodobnie bedzie normalna 3 czesc ale nie tak szybko.