PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556174}

G.I. Joe: Odwet

G.I. Joe: Retaliation
2013
6,1 41 tys. ocen
6,1 10 1 40512
4,5 23 krytyków
G.I. Joe: Odwet
powrót do forum filmu G.I. Joe: Odwet

Sukcesu tego filmu, przecież Czas Kobry był o wiele lepszy.

ocenił(a) film na 8
sparda1804

Zgadzam się.Nie mówię,że ta część była zła,ponieważ mi się bardzo podobała.Było w niej sporo akcji,trochę humoru ale w pierwszej części akcja była bardziej żwawa i jeszcze te kombinezony,które dawały bohaterom nadludzkie zdolności.To było coś.

JackRobertkokos

i Scarlet ! <3 :D plus że tak powiem, zagrożenie było lepsze, wszyscy robili w gacie, na myśl o tych zamachach, a tutaj rozgromili ten oddział no trudno rozgromili, najbardziej to uderzyło w rodziny, a reszta, dowiedziała się i zapomniała.

ocenił(a) film na 8
sparda1804

Nie zgadzam się z przedmówcami. Kiedy zobaczyłem pierwszą część G I Joe srogo się zawiodłem, nie miało to żadnego klimatu, fabuły a efekty były daremne. Jednak dwójka ratuję tą pozycje, fakt że nie ma w niej również fabuły, ale za to jest to coś. Niezłe efekty, kupa strzelania i wypasione pojazdy i kostiumy, które tak rozsławiły zabawki "Hasbro". Jestem strasznie zaskoczony, że kontynuacja powaliła swojego poprzednika mocnym ciosem w ryj.

ocenił(a) film na 8
marioadas

Zgadzam się dwójka lepsza...

ocenił(a) film na 7
sparda1804

Dokładnie jestem tego samego zdania, właśnie wróciłam z kina i mimo że czas kobry oglądałam jedynie w telewizji to wrażenie i tak jest dużo lepsze. Czas kobry miał to coś, może i efekty były gorsze ale fabułę za to dobrą a tu, denerwowało mnie nowi aktorzy, i te dziwne rozwiązania fabuły jak to że to nie Storm Shadow zabił tego mistrza i do diaska gdzie się podziała baza tej całej drużyny... Wszyscy do do jednego ruszyli do misji coś mi się wierzyć nie chce. Ogólnie odwet gorszy i to o wiele

ocenił(a) film na 1
sojken

Jak można nie zrozumieć czegoś w tym filmie?! Chyba jedynie niedociągnięć i wtop scenarzystów!

ocenił(a) film na 7
oczywazki

Ja nie nie rozumiem czegoś z tego filmu, nie rozumiem gdzie podziały się pewne znaczące rzeczy z 1 które powinny być w 2 a niewytłumaczalnie zniknęły.

ocenił(a) film na 3
sparda1804

Najlepsza wersja to była animowana G.I Joe The Movie 1987(PL- Akcja G.I. Joe)
i jak dla mnie jest nieodwołalnym liderem te wersje fabularne to coś co miało być G.I Joe ale nie wyszło.Tyle w tym temacie.