niezły, miejscami mocno schizofreniczny klimat, dobra muzyka. jeden z lepszych filmów opartych na działalnosci seryjnego mordercy jakie widzialem.
zgadzam sie ze jest niezly. Jednak jest duzo wiecej lepszych filmow o seryjnych mordercach np. zodiak, czy tez wybitny morderca ze wschodu.
ten komentarz jest juz dosc stary, w miedzyczasie obejrzałem go po raz drugi a także pare innych i dzisiaj juz trochę surowiej go oceniam.
a Zodiak Finchera jest świetny, poza tym Summer Of Sam Spike'a Lee, Ted Bundy, Hunt For The BTK Killer - te moge śmiało polecac
własnie sciagnalem sobie naraz gacy`go i teda. Napewno nie omieszkam zobaczyc pozostale dwa. Juz mam za soba dosc duzo produkcji o tej tematyce i nie jest taki najgorszy. Historia moze zbyt blaho pokazana, ale bardzo dobry byl sposob krecenia, bo swietnie oddzialowywaly emocjonalnie. Z mojego pkt widzenia mocna 6.
Ten film o Bundym akurat jest dość przeciętny, na pewno historia ma większy potencjał, a co do Gacy'ego to wypada całkiem nieźle, a główny aktor idealnie tu pasuje.