Aż mi się wierzyć nie chce, że tak wybitny reżyser nakręcił takie GÓWNO!!! Sceny walki niczym z filmu klasy B, więc BEZNADZIEJNE!!! A ta muzyka do niektórych scen jest tak niedobrana, że normalnie odechciewa się dalej go oglądać, nawet jeżeli występuje w nim tylu znanych aktorów :(
Pamietaj że znani aktorzy nie oznaczają dobrego filmu...jak już wspominałam film-dobry początek a reszta to bardzo różnie
Ciekawe... Za filmy klasy B uważa się tzw. filmy rozrywkowe, uważasz, że walki we wszystkich takowych są beznadziejne?
Mnie film się podobał. Szczerze mówiąc zdziwiły mnie aż tak negatywne komentarze i w życiu nie spodziewałbym się takiej krytyki. Uważam że zdjęcia, muzyka i ogólnie realizacja były dość dobre. Fabuła mnie zaciekawiła, podobała mi się gra Day - Lewisa i Di Caprio. Pomysł ciekawy. Ale oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania.
mnie film moze i nie rozczarowal alewidzialem go narazie 2 razy i wiecej mnie ine przyciagnie raczej (moze kiedys w ramach przypomnienia) film nie jest zly.. mieujscami sie dlzuy ale takich miejsc jest malo..
ogolem przy pierwszym obejzeniu ponad srednia sie wybija potem niestety umiejscawia sie na polce sredniakow.
Potkniecie rezysera? Wydaje mi sie ze razcej byla to jego zabawa. taki rezyser moze pozwolic sobie na krecenie tego co chce i gang nowego jorku byly chyba wlasnie taka zachcianka rezysera...a ze nie wszystkim podpasowal ...trudno nie wszystko da sie lubic..